Sportsfri sommer

Er skjermen opptatt med sport? Her er garantert sportsfri underholdning

Store sportsarrangementer som VM i fotball, Tour de France, Wimbledon og Diamond League fyller tilsynelatende alle flater i sommer. For noen er det julaften og påske på en gang, men ikke for på langt nær alle.

Om du er en av dem, og føler deg forvist til den dårligste plassen i sofaen mens hjemmets sportsglade spretter rundt i sokkelesten i glede over at det er favorittsport på TVen hele dagen finnes det heldigvis råd:

For om resten av, eller deler av, familien er opptatt med å se på sport uansett, er jo dette en glimrende anledning til å enten å nyte litt alenetid med favorittserien, eller å samle familiemedlemmene som ikke er sportsinteresserte til filmkveld.

I Canal Digital-appen vår finner du en mengde fantastisk underholdning dere kan kose dere med når dere vil. I sommer har vi i tillegg åpnet opp for muligheten til å bruke appen på fire mobile enheter samtidig, så får dere enda større frihet til å se det dere vil, der dere er.

Og P.S: fotballfantastene i hjemmet kan strømme alle VM-kampene direkte i Canal Digital-appen også, så det er ikke dermed sagt at det ikke kan bli filmkveld på TVen.

Her er noen av våre garantert sportsfrie favoritter:

Komiserien The Last Man on Earth handler om Phil Miller som tror han er det siste mennesket i live etter at et katastrofalt virus har herjet på planeten. Når det plutselig dukker opp flere mennesker i hans ensomme, men frie tilværelse, oppstår forviklinger.

Britene må kunne sies å være helt i verdenstoppen når det gjelder å lage kvalitetskrim, og serien om radarparet Scott & Bailey er intet unntak. Serieskaper og tidligere etterforsker Diane Taylor var lei av hvordan hennes yrkesstand ble portrettert på TV og laget rett og slett sin egen serie.

Når USAs mektigste mennesker havner i trøbbel kontakter de Olivia Pope, som løser sensitive problemer for Washingtons innerste sirkel. Serien er inspirert av den faktiske Judy Smith som blant annet arbeidet i kommunikasjonsteamet til president George W. H. Bush – og som er tungt involvert i seriens produksjon. Husk å se denne før 31. juli - da forsvinner den fra strømmetjenesten

En av verdens største filmhelter Tom Cruise spiller en av verdens største actionkarakterer, Jack Reacher – den hensynsløse privatetterforskeren med militær bakgrunn. Filmen ser du i Paramount+-samlingen i Canal Digital-appen.

Leonardo diCaprio og Kate Winslet spiller sammen for første gang siden Titanic i Sam Mendes’ Oscar-nominerte forstadsdrama Revolutionary Road. Filmen ser du i Paramount+-samlingen i Canal Digital-appen.

Sacha Baron Cohen fikk hele verden til å le i Borat. I The Dictator spiller han en hensynsløs diktator som drar til USA for å sørge for at demokratiet ikke kommer til hans elskede land. Filmen ser du i Paramount+-samlingen i Canal Digital-appen.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.