Hugh og Julia
© 1999 Universal Studios. All Rights Reserved

Valentines Day: Skap romantikk i stua med disse klassikerne

Inviter din bedre halvdel på date og se en av disse kjærlighetsfilmene på den beste kinoen som finnes – den du har hjemme.

Titanics undergang i 1912 er en av 1900-tallets mest omskrevne katastrofer. For veldig mange er det allikevel filmen med 90-tallsikonene Kate Winslet og Leonardo DiCaprio som har satt aller dypest spor – på godt og vondt. Filmen er en av historiens dyreste og ble belønnet med hele 11 Oscar-statuetter. Det filmtekniske står seg fortsatt godt – over tjue år etter premieren – og kjærlighetshistorien mellom overklassepiken (Winslet) og kunstneren fra tredje klasse (DiCaprio) er tidløs.

En artikkel om romantiske filmer uten å inkludere Hugh Grant? Nei, det går ikke. Vi kunne også tatt med Love Actually og Bridget Jones – På Randen (som begge kan leies på Canal Digital GO), men denne gangen skal vi til den lille London-bydelen Notting Hill. Tilfeldighetene skal ha det til at den lokale bokhandleren William Thacker (Grant) kommer i kontakt med den amerikanske filmstjernen Anna Scott (Julia Roberts). Søt musikk oppstår – og hele verden følger med.

Over 400 år har gått siden William Shakespeare skrev historien om verdens mest berømte kjærestepar. I 1996 kom tragedien i moderne format, med Claire Danes og Leonardo DiCaprio i hovedrollene. Romeo og Julie møtes på en fest og forelsker seg umiddelbart i hverandre. Dessverre oppdager de snart at deres respektive familier er rivaliserende industri- og mafiafamilier. Kun én ting er sterkere enn familienes hat for hverandre: Kjærligheten mellom Romeo og Julie.

Når Hollys (Hillary Swank) mann Gerry (Gerard Butler) blir syk og dør, faller livet hennes i grus. Den eneste som kan hjelpe henne er han som ikke lenger er der. Heldigvis var Gerry flink til å planlegge. På Hollys 30-årsdag – midt under sorgprosessen – får hun plutselig det første av mange brev fra sin avdøde ektemann. Brevene fører henne ut på en reise fylt av gamle minner og nye opplevelser som hjelper henne til å komme videre i livet. Filmen kan ses på Netflix og kommer med gråte-garanti.

Psst! Har du tilleggspakken C More Film og Serier i ditt abonnement? Da har du tilgang til et helt univers av kvalitetsfilmer. Her er noen av titlene som får hjertet til å banke litt fortere:

  • A United Kingdom. Året er 1947. Seretse Khama, den 26-årige tronarvingen fra Botswana, studerer i England og møter Ruth Williams, en 24-årig sekretær fra London. Deres kjærlighet og ekteskap møter motstand ikke bare fra familiene deres, men også fra britiske og sørafrikanske myndigheter.
  • Tulip Fever. I Amsterdam på 1600-tallet møter vi unge Sophia, som er gift med den langt eldre forretningsmannen Cornelis, men opplever stor lidenskap når hun møter den unge kunstneren Jan.
  • En lektion i kärlek. Ekteparet David og Marianne har begynt å slite etter 15 års ekteskap. David har vært utro og Marianne har gjenopptatt kontakten med sin tidligere elsker. Men en dag når Marianne setter seg på toget for å besøke elskeren sin, kommer også David om bord. 

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Canal Digital-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.