Du kan se 6 sesonger av Scandal hos oss
Scandal
© 2018 ABC Studios

Velkommen til vår sportsfrie sone

Det er ikke alle av oss som er like interessert i å se sport på TV, og selv for de sportsinteresserte kan det jo være greit med en avveksling innimellom, nå i disse OL-tider. Derfor har vi samlet gode filmer og serier i en sportsfri sone i strømmetjenesten vår.

Her er mine tre binge-anbefalinger...

Scandal

Hvis jeg skulle plukket ut bare én serie å anbefale deg, må det nesten bli Scandal. Denne serien er full av intriger, dype hemmeligheter og heftige politiske maktspill , og som seg hør og bør utspiller det seg også en sterk kjærlighetshistorie.

Da jeg begynte å se denne serien ble jeg revet med fra første stund og det tok ikke lang tid før jeg følte jeg fikk et nært forhold til hovedpersonen, Olivia. 

Olivia Pope har viet livet sitt til å forsvare den amerikanske elitens image og holde hemmelighetene deres skjult for omverdenen. Hun forlater Det hvite hus for å starte et eget krisehåndteringsfirma, men det skal vise seg å ikke bli så lett å kutte båndene til fortiden.

Med 6 sesonger av Scandal, er det ingen problem å fylle tiden. Og for deg som har Familiepakken har du hele serien inkludert i TV-abonnementet ditt. 

Se Scandal.

 

The Last Ship

Jeg vil trekke frem en serie til, nemlig The Last Ship. Har du sansen for actionfylte serier med store katastrofer og et hint av science fiction, bør du få med deg denne.

Her blir vi dratt rett inn i en global pandemic som har utryddet 80 % av jordens befolkning. Mannskapet på USS Nathan James unngår å bli ofre for det ødeleggende viruset, og må finne en måte å redde menneskeheten fra total utryddelse.

Har du Familiepakken har du serien inludert i TV-abonnementet ditt. Du finner 4 sesonger av The Last Ship i seriearkivet, som du kan se når det passer deg.

Se The Last Ship.

The Last Ship ser du på TNT
© TNT

Beck - På tynn is 

Er det noe svenskene virkelig kan er det å lage god krim. Det beviser de gang på gang, og Beck-filmene er intet unntak. Nå, 20 år etter den første filmen holder Beck fortsatt koken.

Beck - På tynn is starter med drapet på en ung hockeytrener, som trente en gruppe unge flyktninger som bor i et nærliggende mottak. Hatet ulmer, og historien tegner et bra bilde på samtiden i dagens Sverige hvor fremmedfrykten og den nye rasismebølgen vokser.

Abonnerer du på C More har du Beck-filmene inkludert i TV-abonnementet ditt.

Se Beck - På tynn is.

God nyhet til alle Beck-fans! I løpet av våren kommer det enda to filmer til. Så det er bare å glede seg.

Hilde, Canal Digital redaksjonen, 13.02.2018

Se filmer og serier når og hvor du vil

Med strømmetjenesten vår kan du se filmene og seriene der du er. Det er jo ikke alltid at det passer seg å se på den store skjermen i stua. Av og til er det greit å ta med seg nettbrettet og se serien et annet sted, enten hjemme eller på farten.

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.

Med Canal Digital-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Med vår nyeste dekoder, OnePlace, får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.