Se Helsekontrollen på TV2
Helsekontrollen
© 2018 TV2

Ja, vi elsker norsk underholdning

Se det beste av norsk TV og film i sommer – på TVen eller i strømmetjenesten vår.

I Canal Digital er vi stolte over å kunne tilby fantastisk norsk underholdning på alle skjermer.

Det produseres store mengder med gode drama- og humorserier på norsk TV om dagen, og i sommermånedene vi nå trer inn i er det fint å vite at du har stor frihet til å velge akkurat når du vil se din norske favorittserie.

Takket være Canal Digital-appen kan du nyte en rekke norske kvalitetsserier i godstolen foran TVen eller i strålende sol i hagen, akkurat når det passer deg.

Da kan du for eksempel bli rørt av «Samuel og bestefar», engasjert av «Heimebane», le deg skakk av «Neste Sommer» eller bli inspirert av «Sommerhytta». Med så mange gode serier å velge mellom – er det rart vi elsker norsk underholdning?

I Ukesarkivet finner du igjen episodene du har gått glipp av, og du kan strømme dem i en hel uke etter at de ble sendt på TV. Så blir det enda litt lettere å rekke siste episode av favorittserien. Som for eksempel TV 2-serien «Samuel og bestefar». Eventyreren Samuel Massie tar med seg sin 82 år gamle bestevenn og bestefar på et siste stort eventyr. I tre episoder reiser tospannet verden rundt for å oppfylle gamle drømmer og søke kunsten å leve. Eller det populære programmet «Helsekontrollen», der programleder Marte Spurkland setter nye helse- og livstilstrender under lupen og undersøker hva som fungerer og hvem som prøver å lure deg.

Flere norske høydepunkter fra ukesarkivet

I TVNorges arkiv i strømmetjenesten finner du hele sesonger av en rekke gode norske serier som springer ut av TVNorges underholdningsavdeling. Se den perfekte sommerserien «Neste sommer», pute-TV med «Thomas Giertsen: Helt Perfekt», den nyskapende musikal-dokumentarserien «Ylvis: Stories from Norway» eller det morsomme harselaset med vestkantgutter i «Hvite gutter» – for å nevne noen.

Neste sommer

En humorserie om store familier i trange hytter, og om familiehyggens utfordringer.

Stories from Norway

Med «Stories from Norway» har Ylvis-brødrene funnet opp en helt ny TV-sjanger, nemlig undersøkende musikal.

Det er lenge siden norsk film var synonymt med høy flaskeføring og folk som «gir hverandre fem» – for å sitere «Ut i vår hages» parodi på norsk films mørke år. Nå produseres filmer på løpende bånd som ikke bare blir kritikerroste kinosuksesser, men som også vekker internasjonal oppsikt. Med vår leiefilmtjeneste finner du de største norske filmene først – etter at de har gått på kino, som fjorårets store publikumssuksess «Den 12. mann» og den kritikerroste «Hva vil folk si».

Heimebane
© 2018 NRK

Se NRKs kritikerroste serier når du vil på dekoderen

Vår rikskringkaster er fortsatt en viktig leverandør av norske kvalitetsserier. Om du ikke har fått med deg de svært mye omtalte seriene «En natt» eller «Heimebane» ennå – finner du dem klare til strømming i NRK-appen på dekoderen. Appen finner du ved å trykke på «Meny» på fjernkontrollen og navigere med piltastene til høyre til du får opp «NRK TV». Trykk OK for å starte appen. Her finner du også NRKs åndelige oppfølger til Skam: Blank, og den populære dramaserien om å brase inn i voksenlivet: Unge lovende. For ikke å snakke om en lang rekke klassikere fra NRKs arkiver – som «Ut i vår hage» og deres episode om norsk film.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.