Seven Worlds, One Planet
©2020 BBC Earth

Vinn en reise til Ponta Delgada, Portugal

Har du sett Seven Worlds, One Planet på BBC Earth? Da har du gode forutsetninger for å svare riktig på vår lille quiz under her. Og gjør du det, vil du være med i trekningen av en tur for to til Portugal som inkluderer følgende:

  • GoPro Hero 7-kamera sendt hjem til deg før avreise
  • Fly tur/retur Norge - Portugal (klimakompensert reise)
  • 7 netter på et 4-stjerners hotell
  • Frokost hver morgen
  • Tre halve dager med hval- og delfinsafari ledet av en marinbiolog. Her vil det bli mulighet til å se det mektigste pattedyret på planeten – blåhvalen, samt å lære mer om hvaler og delfiner.
  • 500 Euro i reisepenger

Ta quiz:

Du må være logget inn for å sende dette skjemaet. Hvis du er logget inn og likevel ikke kan sende inn, må du påse at «Ikke spor» er deaktivert i nettleserinnstillingene dine.
Sir David Attenborough er fortellerstemmen i denne serien, hvor gammel er han?
I den europeiske episoden følger vi en stor katt, hvilken katt?
Regnskog i Sør Amerika forsvinner i høyt tempo, dette truer en av verdens mest sjeldne apekatter, hvilke apekatter er truet?
I Virunga-fjellene har vernetiltak bidratt til å øke antallet av en dyreart til over 1000, hvilket dyr?

Vi bruker telefonnummeret for å kontakte vinneren av konkurransen, og den lagrede dataen vil bli slettet etter at vinneren er trukket. Premien er som følger: Reise for to personer fra valgfri flyplass i Norge til Ponta Delgado i Portugal. Tre halvdagsutflukter med hval- og delfinsafari, ledet av en marinbiolog. 7 netter på et 4-stjerners hotell. 500 Euro i «lommepenger». Reisen er sesongbasert og må benyttes innen utgangen av 2020. Reisetidspunkt avtales direkte mellom vinner av konkurranse og reiseselskapet. Premien kan IKKE overføres til andre. Om vinneren ikke kan reise, vil det trekkes nye vinnere av Canal Digital. Ønsker ikke første vinner å reise, kompenserer hverken BBC eller Canal Digital dette på noen annen måte, hverken økonomisk eller med andre premier. Kostnader med transport til flyplass, reiseforsikring, nye pass og andre utgifter dekkes IKKE av BBC eller Canal Digital, men av deltakerne selv.