Skiskyting - Olympiske Leker PyeongChang 2018

Slik kan du bruke Canal Digital-appen under vinterlekene

TV Norge og Eurosport sørger for TV-sendinger fra de olympiske vinterlekene hele døgnet, med eksklusive oppdateringer og studiosendinger. Mange øyeblikk må oppleves "live", andre ting kan vi se i opptak.

Sport er best når det skjer

De færreste av oss kan sitte klistret til TV-skjermen hjemme døgnet rundt, så da er det genialt å bruke appen du har i TV-abonnementet ditt. Da får du nemlig med deg alle de viktigste øyeblikkene fra de olympiske lekene når de skjer.

Her er tre gode råd til hvordan du best rigger deg og familien for de beste opplevelsene enten du er hjemme, på vei til jobb eller på jobb eller helt andre steder.

1. Last ned appen

Alle Canal Digital-kunder har en av markedets råeste strømmetjenester inkludert i abonnementet sitt. For å få med deg det du ønsker fra vinterlekene, anbefaler vi at du laster ned appen på alle skjermene dine.

Kom i gang med Canal Digital-appen på alle skjermer

 2. Begynn å se på TV-en, fortsett på mobilen

Noen av øvelsene fra de olympiske leker vises på natta eller tidlig om morgenen, som for eksempel langrenn, 50 km for menn som vises klokka 06.00 den 24. februar.

Da kan du begynne å se live-sendingen på TV-en, for så å fortsette å se på mobilen, på vei til jobb. Og skulle du ha behov for å pause sendingen mens du kjører bil til jobb, kan du det også og fortsette sendingen når du er fremme.

3. Se fra starten – eller spol tilbake i direktesendingen

Noen av TV-sendingene går altså midt på natta eller på tidspunkt hvor du faktisk ikke har mulighet til å se det direkte. Da er det fint å vite at du alltids kan se sendingen i Ukesarkivet.

Om direktesendingen starter før du står opp om morgenen, kan du «spole» tilbake til starten av sendingen. 

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.