Langrenn - Olympiske Leker PyeongChang 2018

Slik blir Olympiske Vinterleker med Canal Digital

TVNorge, Eurosport Norge og Eurosport 1 vil vise OL dag og natt for alle sportsglade sjeler mellom 9. og 25. februar fra Pyeongchang i Sør-Korea.

– Nå gjenstår bare de siste forberedelsene, så er vi klare for det store eventyret som venter oss 9. februar 2018, sier Carsten Skjelbreid, som skal representere TVNorges ansikt i OL i Pyeongchang, sammen med blant annet Anne Rimmen og Jon Almaas.

Mer tilgjengelig

I strømmetjenesten til Canal Digital blir det et eget OL-område hvor man kan få se alt fra curling til langrenn hvor og når du selv ønsker. Tidsforskjellen mellom Norge og Sør-Korea innebærer at mange av idrettsgrenene vil gå på tider nordmenn flest vanligvis ikke er klistret til TV-skjermen. Derfor kan det være en god idé for mange å bære med seg OL rundt i lomma - på telefonen.

– Vi setter opp sendetidene slik at alle de største øvelsene blir vist på TVNorge. De resterende konkurransene vil gå på Eurosport Norge og Eurosport 1, og Eurosport Player vil også være gratis under OL. Vi vil i det hele tatt være til stede på flere plattformer enn tidligere. Vi har for eksempel inngått et partnerskap med Snapchat om formidling av digitalt innhold fra OL. Målet vårt er å engasjere flere unge seere, forklarer Skjelbreid.

Se OL-programmet dag for dag

Langrenn på jobb

Da vinter-OL ble arrangert i Asia forrige gang, i Nagano, Japan i 1998, var nordmenns favorittaktivitet langrenn stort sett forbeholdt de sene nattetimer. I år vil derimot de fleste langrennsløp bli sendt tidlig om morgenen, mellom 06.00 og 10.30 norsk tid. Skiskyting og hopp er også blant aktivitetene som vil bli sendt rundt lunsj og ettermiddag.

– Vi nordmenn er i verdensklasse når det gjelder å se på store idrettsbegivenheter som OL, selv i arbeidstida. Og nå som vi har enda flere skjermer vi kan følge med på, regner jeg med at disse tidspunktene passer godt for det norske TV-publikummet, sier Carsten Skjelbreid.

Få oversikt over OL

(artikkelen fortsetter under bildet)
Alle som skal være med å dekke OL i PyeongChang hos TVNorge og Eurosport

Stjernelaget til TVNorge

Når kvelden senker seg over OL-byen, tar Pål Gordon Nilsen og Susanne Furøy Wergeland over stafettpinnen med daglige studiosendinger hvor dagens øvelser oppsummeres. Hver dag avrundes begivenhetene med kveldsshow på TVNorge. Her vil programlederne Anne Rimmen og Jon Almaas tilby seerne en perfekt miks av sport og underholdning.

– Discovery har satt sammen et A-lag av folk til OL, og jeg gleder meg veldig til å jobbe med kveldssendingene. Hvis utøverne leverer som vi håper, så blir det en kjempefest, sier Anne Rimmen.

Se TV der du er!

Visste du at du kan ta med deg abonnementet ditt? Med Canal Digital-appen har du friheten til å streame favorittprogrammene dine når og hvor det passer for deg - helt uten ekstra kostnad! I boksene under kan du lese mer om hvordan du ser på TV på mobil, nettbrett og på datamaskinen.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Se sport, direkte-TV og tusenvis av filmer og serier på datamaskinen.