society

Society

Sykehus
Skoler
Kommuner
Forsvaret
Omsorg
Administrasjon

Vi vet at TV er viktig for dine kunder, pasienter og ansatte, for å få med seg viktige hendelser i hverdagen, underholding og store sports arrangementer. Med abonnement fra oss får dine TV brukere med seg viktige TV øyeblikk.

Vi har lang erfaring med å tilby TV-innhold tilpasset våre kunders ønsker og behov. Derfor har vi samlet ulike innholdspakker som du kan velge fra, eller du kan sette sammen din egen hvis du heller ønsker det.

Med Canal Digital som TV-leverandør får du:

• Mer enn 80 TV-kanaler du kan kombinere etter behov • Frihet til å velge mellom enkeltkanaler og kanalpakker • Krystallklare bilder og perfekt lyd • Den perfekte TV-opplevelsen for dine kunder, brukere og ansatte • Hjelp til å finne den beste løsningen som passer din bedrift

Vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer for akkurat din bedrift utover våre standardpakker. Ta kontakt for mer informasjon!

Vi er her for å hjelpe deg

Vi tilbyr god TV-underholdning til dine ansatte, gjester eller kunder, og hjelper deg med å skreddersy en løsning for din bedrift. Send inn din henvendelse og vi tar kontakt.

Kontakt oss:

Bedriftskundesenter

Telefon: 22 33 01 01
Epost: bedrift@canaldigital.no
Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag og søndag: 10:00 - 16:00

For Society

Espen Vagrum
Telefon: 934 52 381
Epost: ev@canaldigital.no