Nye kanaler for bedriftskunder.

Mer innhold i ditt abonnement

1. januar 2018 blir Norgespakken og Familiepakken enda bedre og utvider med masse nytt innhold og kanaler som du ikke vil gå glipp av.

TV3

TV3 har ambisjoner om å gi seerne TV som engasjerer, utfordrer og av og til gir deg en god latter. I tillegg til norskprodusert innhold, viser de internasjonale serier og filmer med noe av det beste fra Hollywood.

TV6

TV6 er en litt feminin, voksen livsstilskanal, med et bredt tilbud av programmer innen sjangre som mat, livsstil, bolig og interiør. Her kan du se de største programmene innen baking, oppussing og mote. TV6 er også en perfekt kanal for dem som elsker krim.

Viasat 4

Viasat 4 er en litt maskulin underholdnings- og sportskanal med et friskt preg og fartsfylt underholdning! Her tilbyr de sport i verdensklasse, internasjonal film, action- og humorserier samt norskprodusert innhold.

CNBC

Forretningsnyhetskanal med hovedfokus på økonomiske og forretningsmessige nyheter. Sendes også andre internasjonale nyheter og underholdning.

Deutche Welle

Dette er en tysk nyhetskanal som dekker internasjonale nyheter og analyser 24/7. Alle sendinger er på engelsk. Nick Tunes En ny barnekanal for gutter og jenter i alderen 4 til 10 år. Her blir det action, latter og eventyr med både kjente og nye figurer