Nye kanaler for bedriftskunder.

Mer innhold i ditt abonnement

1. januar 2018 blir Norgespakken og Familiepakken enda bedre og utvider med masse nytt innhold og kanaler som du ikke vil gå glipp av.

TV3

TV3 har ambisjoner om å gi seerne TV-underholdning som engasjerer, utfordrer og som gir deg en god latter. I tillegg til norskprodusert innhold, viser de internasjonale serier og filmer med noe av det beste fra Hollywood. Nå er TV3 også tilgjengelig i Ukesarkivet.

TV6

TV6 er en litt feminin, voksen livsstilskanal, med et bredt tilbud av programmer innen sjangre som mat, livsstil, bolig og interiør. TV-kanalen er også perfekt for dem som elsker krim. TV6 er tilgjengelig i Ukesarkivet.

Viasat 4

Viasat 4 er en litt maskulin underholdnings- og sportskanal med et friskt preg og fartsfylt underholdning. Her kan du se sport i verdensklasse, internasjonal film, action- og humorserier samt norskprodusert innhold. Kanalen er også tilgjengelig i Ukesarkivet.

CNBC

CNBC er en forretningsnyhetskanal med hovedfokus på økonomiske og forretningsmessige nyheter. Kanalen sender også andre internasjonale nyheter og underholdningsprogram.

Deutche Welle

Deutche Welle er en tysk nyhetskanal som dekker internasjonale nyheter og analyser 24/7. Alle sendinger er på engelsk.

Nick Tunes

Nick Tunes er en ny barnekanal for jenter og gutter i alderen 4 til 10 år. Her blir det action, latter og eventyr med både nye og kjente figurer.