Alt du vil se i sommer

Alt du vil se - hvor du vil

Prøv vårt fantastiske TV-tilbud før du velger pakken som passer for deg. Bli kunde i dag se den beste TV-underholdningen med en gang.

4 måneder fri bruk
Canal Digital-appen
Smart HD-boks
Fri installering og montering
Endre kanalpakker når du vil
Fra 269 kr/mnd*

Se TV hvor du vil!

Med strømmetjenesten vår har du alltid underholdning lett tilgjengelig i Norge, uansett om du er hjemme eller på farten.

Fotballkamp i båten, film på terrassen eller seriemaraton i sofaen - du bestemmer.

Underholdning på alle skjermer.
Tour de France
Tour de France
© Eurosport

Direkte TV

Det er ikke bare på TV-en at du kan se TV. De fleste av TV-kanalene kan du også se på nett og med appen vår, så får du med deg TV-programmene selv om du er på farten.

X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse - C More
© C More 2017

Filmer og serier

Innimellom er det å koble av med en god film eller serie alt vi trenger. Hos oss kan du velge blant tusenvis av filmer og serier for hele familien – så her finner du helt sikkert noe du vil like.

Sommertoget minutt for minutt
Sommertoget minutt for minutt
© NRK1

Ukesarkiv

Gikk du glipp av en episode eller glemte du å sette dekoderen på opptak? Fortvil ikke, for de fleste av programmene som blir vist på TV blir nemlig liggende tilgjengelig for deg i en uke etter sending.

Disse pakkene får du fritt i 4 måneder

Laster

Vår minste kanalpakke som inkluderer de fleste norske TV-kanalene. Se TV på vanlig måte eller i strømmetjenesten. Veil. pris 269 kr/mnd*

Laster

Vår beste pakke! Her får du de mest populære TV-kanalene og masse underholdning i strømmetjenesten. Veil. pris 199 kr/mnd.

Laster

Med C More Film & Serier får du timesvis med filmer og serier du kan se både på TV og i strømmetjenesten. Veil. pris 99 kr/mnd.

Raskere og smartere

Du får med en Smart HD-dekoder som kommer med flere smarte funksjoner som gjør TV-opplevelsen din komplett. Med ny prosessor kan du i tillegg raskt navigere deg mellom dekoderens menyer, TV-kanaler og strømmetjenesten.

Smart HD-dekoder
Far og sønn på seilbåt ser på Ipad

77 TV-kanaler

Bestilling forutsetter 12 måneders avtaleperiode på Norgespakken. Andre kanalpakker i tilbudet har ingen avtaleperiode men kan bestilles/avbestilles når som helst i ditt kundeforhold. Avbestilling av kanalpakker skjer f.o.m. den 1. i påfølgende måned. Vi inkluderer fri standard montering i tilbudet. Minstepris i avtaleperioden er 2 409 kr. Strømmetjenesten er ikke tilgjengelig utenfor Norge.