Norgespakken

Topp kvalitet for dine TV-opplevelser

Bli kunde i dag og få:

 • Fri installasjon
 • Fri parabol
 • Fri dekoder
 • Bli kunde nå - se TV umiddelbart
 • Betal bare for Norgespakken - få med Underholdning

kr 319/mnd.

 kr 0/mnd. i 2 måneder

Fortsett

Forutsetter binding i 12 mnd. Minste totalpris er 10 mnd * 319 Kr = 3 190 Kr første år.

Norgespakken - vår grunnpakke

Norgespakken er grunnpakken som alle våre kunder har. Vi spanderer de første 3 måneden, deretter koster det 319 kr/mnd. Bli kunde i dag og få med Underholdning kostnadsfritt!

Norgespakken

Norgespakken er vår grunnpakke som alle kunder har. Her ser du alle kanalene som er inkludert.

Paw patrol på Paramount+

Paw patrol på Paramount+

Norgespakken

Legg til innhold du ønsker mer av (+)

Etter at du har blitt kunde kan du legge til flere kanalpakker og streaming-tjenester på Min Side. Hvis du blir kunde i dag vil få tilgang til kanalpakken Underholdning helt kostnadsfritt.

Laster

Vår mest populære og innholdsrike pakke med mye å velge i for alle. Bli kunde i dag og få med Underholdning kostnadsfritt! + 149 kr

Laster

Seriene alle snakker om. Prisbelønte, kritikkerroste serier fra øverste hylle. Uunnværlig for serieelskere. + 49 kr m/Underholdning. +99 kr uten.

Laster

For deg som elsker all sport. Champions League, FA Cup, Formel 1, NHL og amerikansk fotball. Det største og beste fra idrettsverdenen. +349kr

Laster

For deg som elsker film og serier. Du får 5 kanaler som til sammen byr på flere tusen filmer og serier fra C More. + 99kr

Laster

Utvalgte kamper fra Premier League, La Liga og Serie A, TV 2 Sport 1, sendinger fra PGA-Touren, Hockey og Formel 1 og mye mer. +50kr

Laster

For fotballelskere, over 200 direktesendte kamper fra Premier League. La Liga og Serie A. Fyldige studiosendinger. + 499 kr

Alt utstyr inkludert - kostnadsfritt

Vi kommer hjem til deg

Parabol - 0 kr

Valg av TV-distributør kan være like viktig for lyd- og bildekvalitet som valg av TV. Din TV fortjener satellitt-kvalitet fra Canal Digital.

OnePlace

Dekoder - 0 kr

OnePlace-dekoderen vant prisen for «beste TV-brukeropplevelse» i CSI awards i Amsterdam september 2019. Smart, enkel og brukervennlig.

Vår montør kommer hjem til deg og installerer både parabol/flatantenne og dekoder(e). Mens du venter kan du se abonnementet ditt i Canal Digital-appen.

4 streamers

Se TV på 4 mobile skjermer straks du har blitt kunde

Så fort du har blitt kunde kan du se TV når du laster ned Canal Digital-appen. Med appen kan du streame og se innhold du har inkludert i abonnement ditt på 4 mobile skjermer, i tillegg til TV-en din. Du får tilgang til et stort utvalg filmer, serier og TV for store og små, som du kan streame og se når du vil. Du kan også streame Ukesarkivet med det som har gått på TV siste 7 dager. Med appen kan du også laste ned filmer og serier for store og små mens du er online, som du kan se offline senere – når du ikke er på nett.

Når du vil ha TV flere steder

Vårt multiromabonnement Canal Digital Plus gir deg mulighet for å ha TV med dekoder i flere rom og på flere steder; for eksempel i kjellerstuen, på kjøkkenet, på hytta og i campingvognen. Her får du maks igjen for alt innholdet du har tilgang til.

Se TV i flere rom eller på flere steder
Voice search

Vår råeste dekoder

Dekoderen med funksjoner som gjør TV-opplevelsen enkel og smidig. Gå fra Dagsrevyen til Netflixabonnementet ditt med et tastetrykk, se Youtube på TV eller last ned appene du vil ha. Start forfra når du kommer hjem midt i en film og vil se alt fra begynnelsen. Snakk til fjernkontrollen for å finne det du vil se. Med harddisk inkludert kan du ta opp inntili 500 timer. Anbefalt av tek.no. Lett å forstå, lett å bruke.

Vi hjelper deg hver dag hele året

Våre flinke medarbeidere på Kundeservice er her for å hjelpe deg når du lurer på noe. I tillegg kan du når som helst bruke vår selvbetjente kundeservice på Min side, hvor du kan administrere abonnementet ditt, bestille utstyr og se din fakturahistorikk. Du finner også enkel brukerveiledning for OnePlace-dekoderen på våre nettsider.

Kundeserviceprisen 2019

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe angående våre pakker? Se om du finner svar på det her. Hvis ikke, er det bare å kontakte vår kundeservice.

 • Hvordan blir jeg kunde?

  Du bestiller enkelt ved klikke på "Fortsett" på linken helt øverst på denne siden. Når du blir kunde får du "Norgespakken", samt kostnadsfritt tilgang til "Underholdning". Dersom du ønsker flere kanalpakker, som f.eks. HBO Nordic eller Viasport, legger du enkelt til dette på Min Side.

  Med en gang du har blitt kunde kan du se TV umiddelbart på web, i appen vår på mobil, nettbrett og Apple TV, med Chromecast og med Samsung Smart-TV.

  Din lokale montør vil ringe deg innen kort tid for å avtale tidspunkt for montering. Når installatøren kommer vil han montere dekoderen og sørge for at alt fungerer som det skal.

  Parabol og dekoder vil i de fleste tilfeller bli sendt hjem til deg. Hvis montøren har med seg alt utstyr så får du beskjed.

  Norgespakken er vårt basisabonnement, og det eneste abonnementet med 12 måneders obligatorisk bindingstid.

 • Hvordan får jeg HBO Nordic fra Canal Digital?

  Når du blir kunde hos oss får du mulighet til å legge til HBO Nordic-abonnement for 49 kr/mnd hvis du betaler for Underholdning i abonnementet ditt.

  Du kan også legge til HBO Nordic uten å betale for Underholdning, men da koster det 99 kr/mnd.

  Du får innholdet fra HBO Nordic på dekoderen og i Canal Digital-appen.

 • Jeg har allerede HBO-Nordic-abonnement, kan jeg overføre dette til Canal Digital?

  Nei, HBO Nordic-abonnementet ditt blir en del av Canal Digital-abonnementet. Det betyr at du må si opp HBO Nordic-abonnementet du har fra før.

  Når du får HBO Nordic i Canal Digital-abonnementet ditt, så blir HBO Nordic tilgjengelig på dekoderen din, og dessuten i appen vår.

 • Kan jeg overføre min seerhistorikk fra abonnementet mitt hos HBO Nordic til Canal Digital?

  Nei, det kan du dessverre ikke. Innhold fra HBO Nordic blir en del av Canal Digital-appen og det er ikke mulig å overføre fra HBO Nordics app til vår app.

 • Kan jeg overføre mine favoritter hos HBO Nordic, til HBO Nordic-abonnement i Canal Digital?

  Nei, det kan du dessverre ikke. Innhold fra HBO Nordic blir en del av Canal Digital-appen og det er ikke mulig å overføre fra HBO Nordics app til vår app.

 • Når kommer montøren?

  Et par dager etter at du har blitt kunde hos oss, vil montøren vår ringe deg for å avtale tidspunkt for installasjon av parabol/flatantenne og dekoder. Standard installasjon er inkludert og kostnadsfritt.

  Før han går, vil montøren gi deg grunnleggende opplæring i dekoderen, fjernkontrollen og de viktigste funksjonene. Montøren vil også vise deg hvordan du enkelt kan komme i gang med streaming-tjenestene våre, slik at du også kan se på TV på mobil og nettbrett. 

 • Kan jeg ha TV på hytta og hjemme på samme abonnement?

  Ja, med tilleggsabonnementet Canal Digital Plus kan du ha TV på 4 forskjellige rom eller steder.

  Velg «Ekstra rom» når du bestiller, da vil vi automatisk legge til en ekstra dekoder og Canal Digital Plus.

  Canal Digital Plus koster 109 kr/mnd.