Gasmamman3

Jeg vil ikke gå glipp av noe

  • 69 kanaler
  • Ukesarkiv
  • Ekstra filmer og serier fra C MoreTV på 4 mobile skjermer
  • 2 x markedets råeste dekoder
  • Ta opp inntil 500 timer
  • Multiromabonnement - for TV flere steder
  • Fri installasjon
  • Mulighet til å kjøpe Apple TV for halv pris

kr 696/mnd.

0 kr i 1 måned

Fortsett

Forutsetter binding i 12 mnd. Minste totalpris er 11 mnd * 696 Kr = 7 656 Kr første år.

Maks frihet og ekstra filmer og serier

Med C More filmer og serier får du et innholdsrikt utvalg av ekstra filmer og serier. Denne pakken gir deg maks frihet. Her får du også massevis av underholdning, gode naturprogrammer, dokumentarer, filmer, serier og TV for barn. Er du sportsinteressert kan du se alle kampene i Eliteserien. Ukesarkivet gir deg muligheter til å streame alt som har gått på TV siste uken, på kanalene du abonnerer på.

Jeg vil ikke gå glipp av noe

Her ser du alle kanalene inkludert i Norgespakken, Familiepakken og C More, når du velger dette abonnementet.

Fast and furious 8 på C MORE

Fast and furious 8 på C MORE

C More Film og Serier
4 streamers

Se TV på 4 mobile skjermer straks du har blitt kunde

Så fort du har blitt kunde kan du se TV når du laster ned Canal Digital-appen. Med appen kan du streame og se innhold du har inkludert i abonnement ditt på 4 mobile skjermer, i tillegg til TV-en din. Velger du denne pakken får du ekstra stort utvalg filmer og serier i tillegg til TV for store og små, som du kan streame og se når du vil. Du kan også streame Ukesarkivet med det som har gått på TV siste 7 dager. Med appen kan du også laste ned filmer og serier for store og små mens du er online, som du kan se offline senere – når du ikke er på nett.

Når du vil ha TV flere steder

Vårt multiromabonnement Canal Digital Plus gir deg mulighet for å ha TV med dekoder i flere rom og på flere steder; for eksempel i kjellerstuen, på kjøkkenet, på hytta og i campingvognen. Her får du maks igjen for alt innholdet du har tilgang til.

Se TV i flere rom eller på flere steder
OnePlace

Vår råeste dekoder

Dekoderen med funksjoner som gjør TV-opplevelsen enkel og smidig. Gå fra Dagsrevyen til Netflixabonnementet ditt med et tastetrykk, se Youtube på TV eller last ned appene du vil ha. Start forfra når du kommer hjem midt i en film og vil se alt fra begynnelsen. Snakk til fjernkontrollen for å finne det du vil se. Med harddisk inkludert kan du ta opp inntili 500 timer. Anbefalt av tek.no. Lett å forstå, lett å bruke.

Få Apple TV til halv pris

Med Canal Digital-appen på Apple-TV får du ikke bare tilgang til å streame alle dine TV-kanaler i sanntid – du finner også vårt populære ukesarkiv og hele vårt utvalg kvalitetsunderholdning som kan streames når og hvor du vil. Velger du denne pakken kan du få Apple TV 4K til halv pris!

Apple TV
Vi kommer hjem til deg

Vi kommer hjem til deg

Hvis du trenger parabolantenne, avtaler vi tid og kommer hjem til deg og installerer alt utstyr. Standard installasjon er kostnadsfritt. Du får opplæring, slik at du kommer raskt i gang med TV og streaming. Vi hjelper deg helt frem til din TV-løsning er fiks ferdig og du kan nyte din nye TV-opplevelse.

Vi hjelper deg hver dag hele året

Våre flinke medarbeidere på Kundeservice er her for å hjelpe deg når du lurer på noe. I tillegg kan du når som helst bruke vår selvbetjente kundeservice på Min side, hvor du kan administrere abonnementet ditt, bestille utstyr og se din fakturahistorikk. Du finner også enkel brukerveiledning for OnePlace-dekoderen på våre nettsider.

Kundeserviceprisen 2019

Trenger du hjelp til å velge?

Ring oss på 815 800 10, eller bli ringt opp

Er du usikker på hvilken TV-pakke som passer for deg? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på telefon eller legg igjen telefonnummeret ditt under, så ringer vi deg slik at vi sammen kan finne ut av det.