Canal Digital på alle skjermer

Den komplette TV-løsningen for hele familien

Med Canal Digital får du det største utvalget av TV, filmer og serier for hele familien - som du kan se hjemme, på hytta eller når dere er på farten. Nå spanderer vi ALT utstyr du trenger! Du får parabol og montering, vår nyeste dekoder, OnePlace, samt fri frakt! Bli kunde i dag for å sikre deg dette uslåelige tilbudet!

Vår nyeste dekoder - 0 kr
Parabol og montering - 0 kr
Frakt - 0 kr
4 måneder TV-abonnement - 0 kr
Canal Digital-appen på alle skjermer umiddelbart
Deretter fra 289 kr/mnd*
* Bestillingen forutsetter 12 mnd. bindingstid på Norgespakken. Minstepris i bindingstiden er 2 312 kr. Les mer om vilkårene.
Deretter fra 289 kr/mnd*
* Bestillingen forutsetter 12 mnd. bindingstid på Norgespakken. Minstepris i bindingstiden er 2 312 kr. Les mer om vilkårene.
)

Prøv vårt beste innhold kostnadsfritt i 4 måneder

I 4 måneder kan du utforske det beste vi har av innhold for TV og streaming. Dette får du: Norgespakken, vår basispakke, kr 0. Ordinær pris kr 289/mnd Norgespakken med Familiepakken, kr 0. Ordinær pris kr 488/mnd Norgespakken med Familiepakken og C More: kr 0. Ordinær pris kr 587/mnd

Laster

Vår basispakke som inkluderer de fleste norske TV-kanalene. Du kan se TV på vanlig måte eller streame innhold.

Laster

Vår beste pakke! Her får du de mest populære TV-kanalene og masse underholdning du kan streame!

Laster

Med C More Film & Serier får du stort utvalg av kvalitetsfilmer- og serier du kan se og streame når du vil!

Med Netflix får du enda flere muligheter med OnePlace. Vi videreutvikler OnePlace hele tiden for å bevise posisjonen som landets mest avanserte dekoder. Det gir deg nye, smarte og aktuelle funksjoner, enklere og raskere navigasjon og stadig bedre innhold. Med OnePlace er du rigget for fremtidens underholdning!

Her er noen av fordelene med OnePlace

Enklere å finne det du vil se

Med direkte-TV, strømming av filmer og serier, arkiv, opptak, spill og apper samlet på ett og samme sted, får du fullstendig oversikt over alt du kan velge mellom.

Raskere med talesøk

Med OnePlace kan du søke på alt innholdet du har tilgjengelig. Skriv inn eller trykk på mikrofonen på fjernkontrollen for å bruke talesøk til å finne det du leter etter.

Bluetooth fjernkontroll

Fjernkontrollen kommuniserer med OnePlace via Bluetooth. Siden du ikke trenger å peke på dekoderen med fjernkontrollen, kan du sette den praktisk talt hvor du vil.

Smarte anbefalinger

Jo mer du bruker OnePlace, jo bedre lærer den deg å kjenne. Canal Digital jobber kontinuerlig med å gi deg de beste TV- og filmanbefalingene.

Innebygd Chromecast

OnePlace har Chromecast innebygd. Så da trenger du ingen ekstra dings for å koble mobilen, nettbrettet eller PC til TV-en. Del videoer, bilder og musikk rett til TV-en med venner og familie.

Se TV hvor og når du vil

Begynn å se en film på OnePlace, og fortsett i hengekøya, i bilen eller på hytta. Vår strømmetjeneste lar deg ta med TV-abonnementet dit du vil.

Screens Streaming

TV og streaming når og hvor du vil

Med Canal Digital-appen inkludert i abonnementet kan du se TV når og hvor du vil; på mobil, nettbrett, Apple TV og Samsung Smart TV. Se TV med Canal Digital-appen umiddelbart etter at du har blitt kunde hos oss.

Antenne og installasjon 0 kr

Vi kommer hjem til deg og sørger for at din TV-løsning blir montert riktig og at alt virker som det skal. Hvis du ikke har internett, nettet er nede eller det er ustabilt, har du uansett TV med satellittsignaler fra antennen. En av våre dyktige montører vil ta kontakt med deg for å avtale tid for montering. Og akkurat nå spanderer vi også frakten!

Parabolantenne

Om du ikke har god internettilgang hjemme, får du det samme gode tilbudet med Smart HD-dekoderen som kommer med flere smarte funksjoner som gjør TV-opplevelsen din komplett. Med ny prosessor kan du i tillegg raskt navigere deg mellom dekoderens menyer, TV-kanaler og strømmetjenesten.

Spørsmål og svar

Må jeg ha internett for å bruke OnePlace?

Ja, OnePlace krever internett for å fungere. Vi anbefaler en hastighet på minst 5 mbit/s for å få den beste opplevelsen. Har du ikke internett, må du bestille vår Smart HD-dekoder.

Hva skjer etter at jeg har blitt kunde?

  1. Du får brukernavn og passord og slik at du kan begynne å se TV med en gang i strømmetjenesten vår.
  2. Du får parabol og dekoder tilsendt med posten. Vår montør ringer kort tid etterpå for å avtale tid for montering og sørger for at alt fungerer som det skal.
  3. Du ser TV kostnadsfritt de første 4 månedene før du velger hvilke kanalpakker du ønsker å beholde.

Hva betaler jeg de første 4 månedene?

Du betaler ingenting for abonnementet ditt de første 4 månedene. Du får våre 3 mest populære kanalpakker; Norgespakken, Familiepakken og C More, OnePlace dekoder, samt parabolantenne og profesjonell standard montering av denne, helt kostnadsfritt. Du betaler altså ingenting når du blir kunde.

Hva betaler jeg etter de første 4 månedene?

Etter 4 måneder begynner du å betale ordinær pris for kanalpakkene. Du kan når som helst velge hvilke pakker du vil beholde. Som et minimum må du beholde Norgespakken, som koster kr 289 per måned. Du kan supplere med Familiepakken, C More og andre valgfrie kanalpakker. Mer informasjon om kanalpakkene finner du på «Min side»

Vil du tilpasse din bestilling?

Vil du heller ha Smart-dekoder eller flatantenne? Eller kanskje flere dekodere? Her kan du velge hva du vil bestille.

Content

71 TV-kanaler

NRK1 HD

Allmennkringkaster med hovedvekt på Nyheter aktualitetsprogram underholdning og sport. Program som «Urix», «Norge Rund»t, «Nytt på Nytt», «Skavland», «Stjernekamp» og andre gir kanalen bredde, underholdning og innsikt. Prisvinnende dokumentarer både norske og internasjonale som «Planet Earth II» sendes også i beste sendetid på NRK 1. Du finner også NRKs egen app på våre dekodere.

NRK2 HD

Allmennkringkaster med hovedvekt på kultur, underholdning, aktualitetsstoff og sport. Musikk program, norske og internasjonale storfilmer, spennende kultur program er med på å gi bredde til NRK som mediehus. Du finner også NRKs egen app på våre dekodere.

NRK3 / NRK Super

Allmennkringkaster med hoved vekt på yngre seere med barneprogrammer, underholdning, aktualitet og kultur. Med internasjonale reality program som «Bonday Beach», suksess serier som «Skam», og «Jævla homo» strekker denne kanalen seg mot yngre mennesker, og ser ofte på deres hverdag og utfordringer. Du finner også NRKs egen app og NRK Super appen på våre dekodere.

TV 2

Kommersiell allmennkringkaster med hovedvekt på nyheter aktualitetsprogram, underholdning og sport. Kanalens sukesessprogrammer som «Farmen», «Skal vi danse», «Kjærlighet uten grenser», og «The Voice» gjør at TV 2 er Norges største kommersielle TV kanal. Du finner de beste programmene til TV 2 i vårt ukesarkiv.

TVNorge HD

Underholdningskanal med mange norske egenproduksjoner. Humor er TVNorges varemerke. Med egenproduserte serier og program som «Neste Sommer» «Helt perfekt med Thomas Giertsen» og «Jul i blodfjell» har gjort kanalen til Norges største leverandør av humorprogram. Hele sesonger av de aller beste norsk seriene fra TVNorge finner du i vår strømmetjeneste. Du finner også de fleste av TVNorges tv-programmer i ukesarkivet.

TV 3

Underholdningskanal med norske og internasjonale produksjoner. Suksessene «Paradise Hotell» og «Luksusfellen», spennende livsstilsprogram som «Superoppusserne» og Eventyrlig Oppussing», blandet med nasjonale og internasjonale drama- og spenningsserier som «Aber Bergen» og «Black Widows» gjør kanalen til Norges 3 største kommersielle underholdningskanal.

MAX HD

Underholdningskanal med 100% fokus på sport, internasjonale serier og filmer. Med ukentlige kamper fra eliteserien, landslagshåndball, Europe League, VM kvalifiseringskamper i fotball, samt reality serier som Klubbhuset og Brannstasjonen blandet med internasjonale serier og filmer har kanalen blitt en favoritt hos det norske TV publikumet. Du finner også de fleste av MAX program i strømmetjenesten.

Viasat 4

Underholdnings- og sportskanal med internasjonale filmer og serier. Kanalen sender underholdningsprogram som Who’s line is it anyway, Simpsons og Kongen av queens. Du får i tillegg store sportsarrangement som Champions League, Formel 1, og det ypperste håndballverden har å tilby.

TV 2 Zebra HD

Underholdningskanal med fokus på reality-tv, action- og krimserier, filmer og sport. Med suksesser som Fjorden Cowboys, Iskrigerne og Gatebil er tv-kanalen en favoritt blant mange nordmenn. Med denne tv-kanalen får du også mange internasjonale reality-serier som Trailerjakten, Parkeringsvaktene», Fraktekrigen og Ødemarkens menn. Du finner de beste programmene til TV 2 Zebra i vårt ukesarkiv.

TV 2 Livsstil HD

Underholdnings kanal med en ”feminin touch”. Reality som Bloggerne og Kardashians, livsstilprogram som Rom 123 og serier som Gray’s Anatomy kjennetegner innholdet på denne kanalen. Du finner de beste programmene til TV 2 Livsstil i vårt ukesarkiv.

FEM HD

Underholdningskanal som strekker seg mot TV seere som liker reality-TV. Med program som Ungkaren og Kroppsfikserne, Fiks det - Selg det og Nytt hjem med redesign er dette favoritten blant de som elsker reality og doku-såper. Du finner også de fleste av FEMs program i ukesarkivet.

TV 6

Underholdningskanal med livsstilsprogram, serier og underholdning. Spennende programmer som En plass i solen, Boligjakt for nybegynnere og Ekstrem oppussing USA, blandet med spenning- og actionserier som NCIS og NCIS Los Angeles gjør denne kanalen til en favoritt for dere som ønsker variasjon.

VOX HD

Underholdningskanal for et deg som liker programer som Grand Design og Riktig hund for deg. Kanalen sender også krimserier som Førstebetjent Banks og Vera eller doku-såper som På liv og død. Du kan også se en mengde drama- og spenningsfilmer hver helg. Du finner også de fleste av VOX sine program i ukesarkivet.

TV 2 Humor HD

En rendyrket norsk humorkanal fra TV 2. Her finner du mange amerikansk sit-coms som Modern Family, The Office, Klovn og ikke minst Tonight Show med Jimmy Fallon. Latter og humor i 24 timer.

TV 2 Nyhetskanalen HD

Nyhetskanal med 24 timer sendinger med fokus på norske nyheter, økonomi nyheter, sportsnyheter og værmeldinger.

TV 2 Sport 2 HD

Sportskanal med blant annet direktesendte kamper fra GET ligaen, toppserien i håndball for menn og kvinner samt en mengde andre idretter. Variasjonen gjør denne kanalen til en favoritt blant sportselskere i Norge. De beste øyeblikkene fra TV 2 Sportskanalen kan du se igjen i ukesarkivet.

VG TV

Riksavisen VG sin egne tv-kanal. Her ser du dokumentarer, egne sports og aktualitets program og mange dokumentarer.

CNN International

Verden største nyhetskanal. Sendes både fra Europa og USA. Nyheter 24 timer i døgnet.

BBC World News

Europas beste nyhetskanal med nyheter fra hele verden. BBC World News har egne kontorer spredt over hele verden. 24 timer i døgnet. Kritiske nyheter med mye bakgrunnsstoff og dokumentarer.

Bloomberg Television

Finans- og økonominyheter fra hele verden. Et must for alle med økonomisk interesse. Sender 24 timer i døgnet.

CNBC

Finansnyheter, underholdning og golf fra en av verdens største TV stasjoner. Sender 24 timer i døgnet.

Deutsche Welle

Verdensnyheter med tyske øyne. Spennende dokumentarer og bakgrunnsstoff om nyhetsbildet. Kanalen er engelskspråklig og sender 24 timer.

Discovery Channel

Verdens mest kjente dokumentarkanal. Med populære tv-programmer som Deadliest Catch og Mythbusters er Discovery Channel en favoritt hos TV seere over hele verden. Alt du ikke får med deg kan du se i ukesarkivet.

TLC

Elsker du reality elsker du TLC. Her finner du tv-programmer som Say yes to the dress, Oops, jeg er gravid, Cake Boss og Master Chef Australia. Ikoniske og kjære realityshow som rører, engasjerer og involverer. Går du glipp av dine favoritter kan du finne dem igjen i ukesarkivet.

National Geographic

Dokumentarkanal med variert kvalitetsinnhold. Dramatiserte serier om historiske personer som Genius. Historiske dokumentarserier om Hitlers byggverk og dokusåper som Vinterveiens helter viser både bredden og kvaliteten på National Geographic. Utvalgte kvalitetsserier og annet spennende innhold finner du også som hele sesongeri strømmetjenesten vår.

FOX

Fox er en internasjonal underholdningskanal med variert innhold. Her finner du USA’s mest sette serie - The Walking Dead – i tillegg til grøssere som American Horror Story. De viser også spenningsserier som NCIS og NCIS New Oreleans og animerte humorserier som Futurama og American Dad. I strømmetjenesten vår finner du i tillegg masse serier fra FOX+

BBC Brit

Liker du britisk humor og eller britiske dokumentarer? Da er BBC Brit kanalen for deg. TV-kanalen har en meget variert meny og sender noe av det beste britisk tv kan by på. Populære talkshow som Graham Nortons eller dokumentarer fra Lois Theraux er noe BBC Brit kan by på. Du får også humor med Live at the Apollo eller det ikonisk quiz-showet QI. I strømmetjenesten vår finner du hele sesonger av de mest populære seriene eller ta en kikk i ukesarkivet dersom du gikk glipp av en episode.

Matkanalen

Kanalen som har 100% fokus på kulinariske opplevelser med spennende tv-programmer om norsk og internasjonal mat. Her kan du få tilberednings tips av de norske stjernekokkene i The Flying Culinary Circus eller være med den svenske kjendiskokken Tina på hennes reiser og opplevelser.

Norway Live

Fjell, fjorder, kyst og nordlys. Norway Live er den nye Norske TV-kanalen for beroligende sakte-TV. Gi deg selv en digital SPA-behandling. 24 timer i døgnet sender vi direkte fra unike steder i Norge. I tillegg kommer direktesendinger fra sportsevent, og spektakulære ekspedisjoner minutt for minutt.

Viasat Series HD

Viasat Series HD

MTV

Kanalen startet opp som verdens første musikkanal og var springbrettet for de fleste verdensstjernene på 80 tallet. Nå er kanalen bedre kjent som kanalen som kommer opp med flest nye, og spennende, reality serier. Med populære programmer som Jersey Shore, Ex On The Beach og Teen Mom er kanalen blitt populær blant generasjonen populært kalt millennials. De beste sesongene fra mange av seriene finner du også i strømmetjenesten under Paramount+.

Trace Urban

Europas største musikkanal i kategorien Hip-Hop og R&B. Følg hitlistene fra USA, England og Frankrike. Hva er hot på det afrikanske kontinentet? Hvem er månedens fokus artister? Trace Urban sender musikk 24 timer i døgnet.

VH1

En rendyrket musikkanal med den beste musikken 1990 årene og 2000 tallet. Musikk med fullt trykk 24 timer i døgnet.

VH1 Classic

Musikk fra 60, 70 og 80 tallet 24 timer i døgnet. En fantastisk miks av rock klassikere til liste topper, alt på samme kanal. Den perfekte kanalen for deg som liker musikk fra musikkens gullalder.

Nat Geo Wild

24 timer med fantastiske dokumentarer om alle slags dyr. På Nat Geo Wild ser du favoritters som Verdens farligste, Slanger i byen, Monsterfisk, Ville Afrika og Paradisøyer. Få med deg dyrenes magiske verden i utrolig kvalitet med Nat Geo Wild. Gikk du glipp av noe? Programmene finner du igjen i ukesarkivet.

Animal Planet

Dyrenes egen tv-kanal. Alt fra eksotiske dyr i alle verdenshjørner, og innblikk i dyrelivet i våre verdenshav, til dokumentarer som viser dagliglivet på veterinærkontoret. Her finner du tv-programmer om alle slags dyr. De fleste programmene finner du igjen i ukesarkivet.

Discovery Science

Med fokus på teknologi og vitenskap er dette kanalen for deg som ønsker og lære. Spennende dokumentarer om framtiden og hvordan teknologier ble skapt. Hvordan vitenskapen ser på hva som er mulig å gjøre nå og vitenskapens visjoner om framtiden blandet med publikumsfavoritter som Mythbusters og Amatøreksprimenter.

Discovery World

Kanalen for deg som liker historie og vitenskap. Med fokus på menneskers utfordringer og mysterier er dette kanalen for deg som er nyskjerrig. Populære tv-programmer som Ingeniørkunstens mesterverk, Glemte konseptbiler, Origins og Koder og konspirasjoner sendes døgnet rundt på Discovery Science.

ID Investigation Discovery

Kanalen for deg som elsker mord og mysterier. Med hjelp av dramatiseringer, FBI og det amerikanske politiet forteller de historiene om løste mordsaker, ran og andre grusomheter. Vi får se hvordan politet jobber, hvilke metoder de benytter og hvordan selv de minste detaljene kan være med på å løse kompliserte saker.

BBC Earth

BBC er en av verdens beste dokumentarfilm produsenter. På evig jakt etter ny teknologi og nye metoder til å filme de meste ekstreme situasjoner har BBC Earth produsert dokumentarer som Planet Earth og Blue Planet. Sett deg godt til rette og bli forbløffet over hva som beveger seg på over og under overflaten på planeten vi kaller hjem. Utvalgte serier finner du i strømmetjenesten.

HISTORY HD

HISTORY HD

H2 HD

H2 HD

Disney Channel

Med spennende komedier og kjente og kjære animerte serier er dette barnas favoritt. Du finner serier som K.C. Undercover, Violetta, Austin & Ally, Soy Luna, Hotel Transylvania og Elena of Avalor. Masse underholdning for de litt større barna.

Disney XD

Disney XD

Disney Junior

Kanalen for de aller minste barna. Her finner du morsomme og lærerike tv-programmer som Mikkes Klubbhus og Dr. McStuffins. Kanalen er trygg for de minste og tv-programmene er pedagogisk bygd opp slik at de kjære små skal bli både underholdt og utdannet. Alle programmene finner du også i ukesarkivet.

Nickelodeon

Med sine spennende og morsomme serier har Nickelodeon blitt Nordens største tv-kanal bare for barna. Her finner du en herlig blanding av live serier som ICarly og barnefavoritter som Teenage Mutant Ninja Turtles, SvampeBob og Madagaskar pingvinene. Går du glipp av en av episodene finner du den igjen i ukesarkivet. Mange av seriene kan du også se når du vil med strømmetjenesten.

Nick Jr.

Underholdning og læring for de minste barna. Nick Jr. har lærerike og pedagogiske tv-program som setter barnas kunnskaps ønske og underholdning i fokus. Favoritter som Dora utforskeren, Umi Zoomi og Buggle Gruppies holder barna engasjert med spennende morsomme utfordringer. Hele sesonger av utvalgte serier finner du igjen i strømmetjenesten.

NickToons

Tegnede klassiskere, nye spennende tegnefilmer og lærerike opplevelser med fantastiske og engasjerende figurer – alt dette finner du på Nicktoons. Når poden våkner midt på natten har du alltids en tegnefilm og by på med Nicktoons, kanalen sender 24 timer i døgnet.

Cartoon Network

Kanalen som kun sender tegneserier for barn og unge i alle aldere. Med sine spennende, underholdene og eksklusive serier er dette en av barnas store favoritter. Her finner du tv-serier som Lego NinjaGo, Nexo Nights, Ben 10 og Power Puff Girls. Du finner hele sesonger av utvalgte serier i strømmetjenesten vår.

Boomerang

Barnekanalen med alle de nostalgiske figurene du kjenner fra før. Scooby Do, Snurre Sprett og Tom & Jerry er gjengangere på denne kanalen. Du finner hele sesonger av utvalgte serier i vår strømmetjeneste.

SVT1 HD

SVT1

SVT2 HD

SVT2

Kunskapskanalen HD

Kunskapskanalen HD

DR1 HD

DR1 HD

DR2

DR2

Dansk TV2

TV 2 HD (D)

Eurosport Norge

Norges egen versjon av verdens største sportskanal. Her ser du hele Eliteserien og utvalgte kamper i OBOS ligaen. Med Eurosport Norge får du en god miks av mange forskjellige sportsgrener, de viser tennis, fotball, langrenn, hopp, sykkel og masse masse mer.

Eurosport 1 HD (N)

Eurosport 1 HD (N)

ESports TV

Norges eneste rendyrkede esport kanal. Følg de største eventene og ligaene verden rundt. Her sender de direkte fra Dota2 og League of Legends turneringer.

MOTORVISION TV

Den perfekte kanalen for deg som liker fart og spenning. Motorsports TV er 100% dedikert til motorsport, enten det er med 2 eller 4 hjul. FIA World Endurance Championship, FIA WRC, BTCC, Australian Supercars, Formula V8, Road Racing er noen av grenene du kan se.

Eurosport Pluss 1

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Eurosport Pluss 2

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Eurosport Pluss 3

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Eurosport Pluss 4

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Viasport+

Kanalen gir deg tilgang til noen av de største sportseventene i verden. Utvalgte kamper fra UEFA Champions League, spansk La Liga, italiensk Serie A, fransk Ligue 1, de store amerikanske ligaene NHL og NFL, samt testløp og kvalifisering til motorsportens Formel 1 – en kanal fylt med store sportsbegivenheter.

C More First HD

C More First HD

C More Series HD

C More Series HD

C More Hits HD

C More Hits HD

C More Stars HD

C More Stars HD

SF Kanalen

SF Kanalen

Blue Hustler

Blue Hustler

Bestilling forutsetter 12 måneders bindingstid på Norgespakken. Andre kanalpakker i tilbudet har ingen bindingstid men kan bestilles/avbestilles når som helst i ditt kundeforhold. Avbestilling av kanalpakker skjer f.o.m. den 1. i påfølgende måned. Vi inkluderer fri standard installasjon i tilbudet. Minstepris i bindingstiden er 2 890 kr. Strømmetjenesten er ikke tilgjengelig utenfor Norge.