Måneskinn over ett fjellandskap.

TV på hytta

Vår hyttepakke inkluderer de mest populære kanalene fritt inkludert i 4 måneder. Du får i tillegg vår beste dekoder og flatantenne kostnadsfritt montert og installert i din hytte.

De mest populære norske kanalene
Frys abonnement i 6 måneder
Dekoder med støtte for 12 V inkludert
Strømmetjenesten inkludert
Fri montering*
Fra 279 kr/mnd*

Noen ganger er det greit med TV på hytta.

Når mørket faller på og kuldegradene kryper nedover er det helt greit med TV på hytta. Men når sluttspurten på 15 kilometeren nærmer seg eller favorittlaget spiller den avgjørende kampen er det ugreit med dårlig kvalitet. Med hyttepakke fra oss får dere med vår anbefalte Smart HD-boks og fantastiske flatantenne, så TV-kvelden blir reddet uansett om det er ett avgjørende sportsøyeblikk eller bare en god film dere ønsker å se på.

Smart HD-boks med fjernkontroll og vår flate satellittantenne.

De mest populære norske kanalene og strømmetjenesten - alt fritt inkludert i 4 måneder. 279 kr/mnd

Vår prisbelønte Smart HD-dekoder uten opptaksfunksjon er kostnadsfritt inkludert i tilbudet. 0 kr

Vår flate satellittantenne kan du male i hyttas farger så den blir enda mer diskre. 0 kr

TV hjemme og på hytta.

TV hjemme og på hytta?

Hvis du først har TV fra oss hjemme, eller på hytta, hvorfor ikke ha det begge steder? For bare 109 kr ekstra per måned kan du ha TV både hjemme og på hytta. Du får tilgang til de samme TV-kanalene begge steder. Har du allerede ett satellitt-TV abonnement fra Canal Digital koster det kun 109 kr ekstra per måned for TV hjemme eller på hytta, eller kanskje du allerede har ett Canal Digital Pluss abonnement, da trenger du kun en ekstra antenne og dekoder - ingen ekstra månedlige kostnader. Ønsker du TV hjemme og på hytta kontakt oss på chat eller telefon 915 06070.

Hytte i skogen.

22 TV-kanaler

NRK1 HD

Allmennkringkaster med hovedvekt på Nyheter aktualitetsprogram underholdning og sport. Program som «Urix», «Norge Rund»t, «Nytt på Nytt», «Skavland», «Stjernekamp» og andre gir kanalen bredde, underholdning og innsikt. Prisvinnende dokumentarer både norske og internasjonale som «Planet Earth II» sendes også i beste sendetid på NRK 1. Du finner også NRKs egen app på våre dekodere.

NRK2 HD

Allmennkringkaster med hovedvekt på kultur, underholdning, aktualitetsstoff og sport. Musikk program, norske og internasjonale storfilmer, spennende kultur program er med på å gi bredde til NRK som mediehus. Du finner også NRKs egen app på våre dekodere.

NRK3 / NRK Super

Allmennkringkaster med hoved vekt på yngre seere med barneprogrammer, underholdning, aktualitet og kultur. Med internasjonale reality program som «Bonday Beach», suksess serier som «Skam», og «Jævla homo» strekker denne kanalen seg mot yngre mennesker, og ser ofte på deres hverdag og utfordringer. Du finner også NRKs egen app og NRK Super appen på våre dekodere.

TV 2

Kommersiell allmennkringkaster med hovedvekt på nyheter aktualitetsprogram, underholdning og sport. Kanalens sukesessprogrammer som «Farmen», «Skal vi danse», «Kjærlighet uten grenser», og «The Voice» gjør at TV 2 er Norges største kommersielle TV kanal. Du finner de beste programmene til TV 2 i vårt ukesarkiv.

TVNorge HD

Underholdningskanal med mange norske egenproduksjoner. Humor er TVNorges varemerke. Med egenproduserte serier og program som «Neste Sommer» «Helt perfekt med Thomas Giertsen» og «Jul i blodfjell» har gjort kanalen til Norges største leverandør av humorprogram. Hele sesonger av de aller beste norsk seriene fra TVNorge finner du i vår strømmetjeneste. Du finner også de fleste av TVNorges tv-programmer i ukesarkivet.

TV 3

Underholdningskanal med norske og internasjonale produksjoner. Suksessene «Paradise Hotell» og «Luksusfellen», spennende livsstilsprogram som «Superoppusserne» og Eventyrlig Oppussing», blandet med nasjonale og internasjonale drama- og spenningsserier som «Aber Bergen» og «Black Widows» gjør kanalen til Norges 3 største kommersielle underholdningskanal.

MAX HD

Underholdningskanal med 100% fokus på sport, internasjonale serier og filmer. Med ukentlige kamper fra eliteserien, landslagshåndball, Europe League, VM kvalifiseringskamper i fotball, samt reality serier som Klubbhuset og Brannstasjonen blandet med internasjonale serier og filmer har kanalen blitt en favoritt hos det norske TV publikumet. Du finner også de fleste av MAX program i strømmetjenesten.

Viasat 4

Underholdnings- og sportskanal med internasjonale filmer og serier. Kanalen sender underholdningsprogram som Who’s line is it anyway, Simpsons og Kongen av queens. Du får i tillegg store sportsarrangement som Champions League, Formel 1, og det ypperste håndballverden har å tilby.

TV 2 Zebra HD

Underholdningskanal med fokus på reality-tv, action- og krimserier, filmer og sport. Med suksesser som Fjorden Cowboys, Iskrigerne og Gatebil er tv-kanalen en favoritt blant mange nordmenn. Med denne tv-kanalen får du også mange internasjonale reality-serier som Trailerjakten, Parkeringsvaktene», Fraktekrigen og Ødemarkens menn. Du finner de beste programmene til TV 2 Zebra i vårt ukesarkiv.

FEM HD

Underholdningskanal som strekker seg mot TV seere som liker reality-TV. Med program som Ungkaren og Kroppsfikserne, Fiks det - Selg det og Nytt hjem med redesign er dette favoritten blant de som elsker reality og doku-såper. Du finner også de fleste av FEMs program i ukesarkivet.

TV 6

Underholdningskanal med livsstilsprogram, serier og underholdning. Spennende programmer som En plass i solen, Boligjakt for nybegynnere og Ekstrem oppussing USA, blandet med spenning- og actionserier som NCIS og NCIS Los Angeles gjør denne kanalen til en favoritt for dere som ønsker variasjon.

TV 2 Livsstil HD

Underholdnings kanal med en ”feminin touch”. Reality som Bloggerne og Kardashians, livsstilprogram som Rom 123 og serier som Gray’s Anatomy kjennetegner innholdet på denne kanalen. Du finner de beste programmene til TV 2 Livsstil i vårt ukesarkiv.

VOX HD

Underholdningskanal for et deg som liker programer som Grand Design og Riktig hund for deg. Kanalen sender også krimserier som Førstebetjent Banks og Vera eller doku-såper som På liv og død. Du kan også se en mengde drama- og spenningsfilmer hver helg. Du finner også de fleste av VOX sine program i ukesarkivet.

VG TV

Riksavisen VG sin egne tv-kanal. Her ser du dokumentarer, egne sports og aktualitets program og mange dokumentarer.

TV 2 Nyhetskanalen HD

Nyhetskanal med 24 timer sendinger med fokus på norske nyheter, økonomi nyheter, sportsnyheter og værmeldinger.

CNN International

Verden største nyhetskanal. Sendes både fra Europa og USA. Nyheter 24 timer i døgnet.

BBC World News

Europas beste nyhetskanal med nyheter fra hele verden. BBC World News har egne kontorer spredt over hele verden. 24 timer i døgnet. Kritiske nyheter med mye bakgrunnsstoff og dokumentarer.

Bloomberg Television

Finans- og økonominyheter fra hele verden. Et must for alle med økonomisk interesse. Sender 24 timer i døgnet.

CNBC

Finansnyheter, underholdning og golf fra en av verdens største TV stasjoner. Sender 24 timer i døgnet.

Deutche Welle

Verdensnyheter med tyske øyne. Spennende dokumentarer og bakgrunnsstoff om nyhetsbildet. Kanalen er engelskspråklig og sender 24 timer.

France 24

Nyhetskanal fra Frankrike. Verdensnyheter med franske øyne. Kanalen er engelskspråklig og sender 24 timer i døgnet.

TV 2 Sportskanalen HD

Sportskanal med blant annet direktesendte kamper fra GET ligaen, toppserien i håndball for menn og kvinner samt en mengde andre idretter. Variasjonen gjør denne kanalen til en favoritt blant sportselskere i Norge. De beste øyeblikkene fra TV 2 Sportskanalen kan du se igjen i ukesarkivet.

Bestilling forutsetter 12 måneders bindingstid på Norgespakken. Andre kanalpakker i tilbudet har ingen bindingstid men kan bestilles/avbestilles når som helst i ditt kundeforhold. Avbestilling av kanalpakker skjer f.o.m. den 1. i påfølgende måned. Vi inkluderer fri standard montering i tilbudet. Minstepris i bindingstiden er 2 489 kr. Strømmetjenesten er ikke tilgjengelig utenfor Norge. Vi dekker inntil 1 500 kr for standard montering.