Sommerhytte

Få TV på hytta alt utstyr til 0 kr

Bestill TV-abonnement til hytta og få alt utstyr kostnadsfritt! Du får Smart-HD dekoder, parabol og montering til 0 kr, samt fri frakt! I tillegg spanderer vi de første 4 månedene.

4 måneder kostnadsfritt
Frys abonnement i 6 måneder
Dekoder med støtte for 12 V, 0 kr
Parabol og installasjon, 0 kr
En helt rå strømmetjeneste, 0 kr
Fri frakt, 0 kr
Fra 279 kr/mnd*
* Bestillingen forutsetter 12 mnd. bindingstid på Norgespakken. Minstepris i bindingstiden er 2 232 kr. Les mer om vilkårene.
Fra 279 kr/mnd*
* Bestillingen forutsetter 12 mnd. bindingstid på Norgespakken. Minstepris i bindingstiden er 2 232 kr. Les mer om vilkårene.

Dette er inkludert i vår hyttepakke

Vår hyttepakke inkluderer Norgespakken, de mest populære kanalene kostnadsfritt i 4 måneder. Du får i tillegg en Smart HD-dekoder og parabol kostnadsfritt montert og installert i din hytte, samt fri frakt!

Dekoder og parabol

Norgespakken

Vår grunnpakke som inneholder de mest populære norske kanalene - alt kostnadsfritt i 4 måneder. Du kan når som helst oppgradere til større kanalpakker eller bygge på med våre tilleggspakker 279 kr/mnd

Smart HD-dekoder

Vår prisbelønte Smart HD-dekoder uten opptaksfunksjon er inkludert i tilbudet. Smart HD-dekoderen kan trygt brukes selv om du får strøm fra solcellepanel, og støtter både 230 volt og 12 volt strøm. 0 kr

Parabol

Når du blir kunde hos oss får du standard parabolantenne og standard montering helt kostnadsfritt! En montør vil ta kontakt med deg for å avtale tid for montering. Akkurat nå får du også fri frakt! 0 kr

All din sport på ett sted

Nå har vi gjort det enklere å finne frem til din favorittsport. Vi har nemlig samlet all sporten på ett sted i Canal Digital-appen. Du får en enkel oversikt over all sporten som sendes akkurat nå, senere på dagen, i morgen eller det som ble sendt i går - uavhengig av hvilken kanal det går på. Bli kunde i dag og å se TV umiddelbart.

Frys TV-abonnementet i 6 måneder

Er du kunde hos oss kan du fryse TV-abonnementet ditt i inntil 6 måneder, så du slipper å betale for TV på hytta når du ikke er der.

Sommer hytte

Allerede kunde?
Se TV både hjemme og på hytta

Er du allerede kunde hos Canal Digital Satellitt, kan du enkelt få TV både på hytta og hjemme ved å oppgradere til Canal Digital Plus. For kun 109 kr ekstra pr. mnd får du mulighet til å se TV opptil fire steder samtidig, i ett og samme abonnement. Da trenger du bare en ekstra antenne og dekoder for å få den samme TV-opplevelsen både hjemme og på hytta.

Kontakt oss på chat eller telefon 915 06070, dersom du ønsker å se TV både hjemme og på hytta.

Par i sofa med nettbrett.

21 TV-kanaler

NRK1 HD

Allmennkringkaster med hovedvekt på Nyheter aktualitetsprogram underholdning og sport. Program som «Urix», «Norge Rund»t, «Nytt på Nytt», «Skavland», «Stjernekamp» og andre gir kanalen bredde, underholdning og innsikt. Prisvinnende dokumentarer både norske og internasjonale som «Planet Earth II» sendes også i beste sendetid på NRK 1. Du finner også NRKs egen app på våre dekodere.

NRK2 HD

Allmennkringkaster med hovedvekt på kultur, underholdning, aktualitetsstoff og sport. Musikk program, norske og internasjonale storfilmer, spennende kultur program er med på å gi bredde til NRK som mediehus. Du finner også NRKs egen app på våre dekodere.

NRK3 / NRK Super

Allmennkringkaster med hoved vekt på yngre seere med barneprogrammer, underholdning, aktualitet og kultur. Med internasjonale reality program som «Bonday Beach», suksess serier som «Skam», og «Jævla homo» strekker denne kanalen seg mot yngre mennesker, og ser ofte på deres hverdag og utfordringer. Du finner også NRKs egen app og NRK Super appen på våre dekodere.

TV 2

Kommersiell allmennkringkaster med hovedvekt på nyheter aktualitetsprogram, underholdning og sport. Kanalens sukesessprogrammer som «Farmen», «Skal vi danse», «Kjærlighet uten grenser», og «The Voice» gjør at TV 2 er Norges største kommersielle TV kanal. Du finner de beste programmene til TV 2 i vårt ukesarkiv.

TVNorge HD

Underholdningskanal med mange norske egenproduksjoner. Humor er TVNorges varemerke. Med egenproduserte serier og program som «Neste Sommer» «Helt perfekt med Thomas Giertsen» og «Jul i blodfjell» har gjort kanalen til Norges største leverandør av humorprogram. Hele sesonger av de aller beste norsk seriene fra TVNorge finner du i vår strømmetjeneste. Du finner også de fleste av TVNorges tv-programmer i ukesarkivet.

TV 3

Underholdningskanal med norske og internasjonale produksjoner. Suksessene «Paradise Hotell» og «Luksusfellen», spennende livsstilsprogram som «Superoppusserne» og Eventyrlig Oppussing», blandet med nasjonale og internasjonale drama- og spenningsserier som «Aber Bergen» og «Black Widows» gjør kanalen til Norges 3 største kommersielle underholdningskanal.

MAX HD

Underholdningskanal med 100% fokus på sport, internasjonale serier og filmer. Med ukentlige kamper fra eliteserien, landslagshåndball, Europe League, VM kvalifiseringskamper i fotball, samt reality serier som Klubbhuset og Brannstasjonen blandet med internasjonale serier og filmer har kanalen blitt en favoritt hos det norske TV publikumet. Du finner også de fleste av MAX program i strømmetjenesten.

Viasat 4

Underholdnings- og sportskanal med internasjonale filmer og serier. Kanalen sender underholdningsprogram som Who’s line is it anyway, Simpsons og Kongen av queens. Du får i tillegg store sportsarrangement som Champions League, Formel 1, og det ypperste håndballverden har å tilby.

TV 2 Zebra HD

Underholdningskanal med fokus på reality-tv, action- og krimserier, filmer og sport. Med suksesser som Fjorden Cowboys, Iskrigerne og Gatebil er tv-kanalen en favoritt blant mange nordmenn. Med denne tv-kanalen får du også mange internasjonale reality-serier som Trailerjakten, Parkeringsvaktene», Fraktekrigen og Ødemarkens menn. Du finner de beste programmene til TV 2 Zebra i vårt ukesarkiv.

FEM HD

Underholdningskanal som strekker seg mot TV seere som liker reality-TV. Med program som Ungkaren og Kroppsfikserne, Fiks det - Selg det og Nytt hjem med redesign er dette favoritten blant de som elsker reality og doku-såper. Du finner også de fleste av FEMs program i ukesarkivet.

TV 6

Underholdningskanal med livsstilsprogram, serier og underholdning. Spennende programmer som En plass i solen, Boligjakt for nybegynnere og Ekstrem oppussing USA, blandet med spenning- og actionserier som NCIS og NCIS Los Angeles gjør denne kanalen til en favoritt for dere som ønsker variasjon.

TV 2 Livsstil HD

Underholdnings kanal med en ”feminin touch”. Reality som Bloggerne og Kardashians, livsstilprogram som Rom 123 og serier som Gray’s Anatomy kjennetegner innholdet på denne kanalen. Du finner de beste programmene til TV 2 Livsstil i vårt ukesarkiv.

VOX HD

Underholdningskanal for et deg som liker programer som Grand Design og Riktig hund for deg. Kanalen sender også krimserier som Førstebetjent Banks og Vera eller doku-såper som På liv og død. Du kan også se en mengde drama- og spenningsfilmer hver helg. Du finner også de fleste av VOX sine program i ukesarkivet.

VG TV

Riksavisen VG sin egne tv-kanal. Her ser du dokumentarer, egne sports og aktualitets program og mange dokumentarer.

TV 2 Nyhetskanalen HD

Nyhetskanal med 24 timer sendinger med fokus på norske nyheter, økonomi nyheter, sportsnyheter og værmeldinger.

CNN International

Verden største nyhetskanal. Sendes både fra Europa og USA. Nyheter 24 timer i døgnet.

BBC World News

Europas beste nyhetskanal med nyheter fra hele verden. BBC World News har egne kontorer spredt over hele verden. 24 timer i døgnet. Kritiske nyheter med mye bakgrunnsstoff og dokumentarer.

Bloomberg Television

Finans- og økonominyheter fra hele verden. Et must for alle med økonomisk interesse. Sender 24 timer i døgnet.

CNBC

Finansnyheter, underholdning og golf fra en av verdens største TV stasjoner. Sender 24 timer i døgnet.

Deutsche Welle

Verdensnyheter med tyske øyne. Spennende dokumentarer og bakgrunnsstoff om nyhetsbildet. Kanalen er engelskspråklig og sender 24 timer.

TV 2 Sportskanalen HD

Sportskanal med blant annet direktesendte kamper fra GET ligaen, toppserien i håndball for menn og kvinner samt en mengde andre idretter. Variasjonen gjør denne kanalen til en favoritt blant sportselskere i Norge. De beste øyeblikkene fra TV 2 Sportskanalen kan du se igjen i ukesarkivet.

Bestilling forutsetter 12 måneders bindingstid på Norgespakken. Andre kanalpakker i tilbudet har ingen bindingstid men kan bestilles/avbestilles når som helst i ditt kundeforhold. Avbestilling av kanalpakker skjer f.o.m. den 1. i påfølgende måned. Vi inkluderer fri standard installasjon i tilbudet. Minstepris i bindingstiden er 2 232 kr. Strømmetjenesten er ikke tilgjengelig utenfor Norge.