TV på hytta

TV på hytta -alt utstyr til 0 kr

Bestill TV-abonnement til hytta og få alt utstyr kostnadsfritt! Du får Smart-HD dekoder, flatantenne og montering til 0 kr, samt fri frakt! Med Canal Digital får du det største utvalget av TV, filmer og serier for hele familien.

Dekoder, 0 kr
Flatantenne og montering, 0 kr
Frys abonnement i 6 måneder
Dekoder med støtte for 12 V, 0 kr
Canal Digital-appen på alle skjermer umiddelbart
Deretter fra 289 kr/mnd*
* Bestillingen forutsetter 12 mnd. bindingstid på Norgespakken. Minstepris i bindingstiden er 2 312 kr. Les mer om vilkårene.
Deretter fra 289 kr/mnd*
* Bestillingen forutsetter 12 mnd. bindingstid på Norgespakken. Minstepris i bindingstiden er 2 312 kr. Les mer om vilkårene.
)

Dette er inkludert i vår hyttepakke

Vår hyttepakke inkluderer en Smart HD-dekoder og flatantenne kostnadsfritt montert og installert i din hytte, samt fri frakt! Du får i tillegg Norgespakken, med de mest populære kanalene, kostnadsfritt i 4 måneder.

Smart HD-boks med fjernkontroll og vår flate satellittantenne.
Laster

Vår grunnpakke som inneholder de mest populære norske kanalene. Du kan når som helst oppgradere til større kanalpakker eller bygge på med våre tilleggspakker. 289 kr/mnd etter prøveperioden

Smart HD-dekoder

Vår prisbelønte Smart HD-dekoder uten opptaksfunksjon er inkludert i tilbudet. Smart HD-dekoderen kan trygt brukes selv om du får strøm fra solcellepanel, og støtter både 230 volt og 12 volt strøm. 0 kr

Flatantenne

Vår flate satellittantenne kan du male i hyttas farger så den blir enda mer diskre. Standard montering er inkludert. Du kan selvfølgelig også montere alt selv, dersom du ønsker det. 0 kr

Frys TV-abonnementet i 6 måneder

Er du kunde hos oss kan du fryse TV-abonnementet ditt i inntil 6 måneder, så du slipper å betale for TV på hytta når du ikke er der.

TV og strømming når og hvor du vil

Med Canal Digital-appen kan du også se TV og strømme massevis av ekstra filmer og serier når og hvor du vil. Canal Digital-appen er inkludert i abonnementet slik at du får underholdningen på mobil, nettbrett, Apple-TV, Samsung Smart TV og på alle datamaskiner. Du kan bruke Canal Digital-appen umiddelbart etter at du har blitt kunde.

Foreldre og barn strømmer
Sommer hytte

Allerede kunde?
Se TV både hjemme og på hytta

Er du allerede kunde hos Canal Digital Satellitt, kan du enkelt få TV både på hytta og hjemme ved å oppgradere til Canal Digital Plus. For kun 109 kr ekstra pr. mnd får du mulighet til å se TV opptil fire steder samtidig, i ett og samme abonnement. Da trenger du bare en ekstra antenne og dekoder for å få den samme TV-opplevelsen både hjemme og på hytta.

Kontakt oss på chat eller telefon 915 06070, dersom du ønsker å se TV både hjemme og på hytta.

Spørsmål og svar

Kan jeg heller få OnePlace-dekoderen?

Ja, da klikker du på linken "tilpass bestillingen din" og velger OnePlace. Vær oppmerksom på at OnePlace krever internett for å fungere. Vi anbefaler en hastighet på minst 5 mbit/s for å få den beste opplevelsen. Smart-dekoderen, som du får med i dette tilbudet, krever ikke internett.

Hva skjer etter at jeg har blitt kunde?

  1. Du får brukernavn og passord og slik at du kan begynne å se TV med en gang i strømmetjenesten vår.
  2. Du får antenne og dekoder tilsendt med posten. Vår montør ringer kort tid etterpå for å avtale tid for montering og sørger for at alt fungerer som det skal.
  3. Du ser TV kostnadsfritt de første 4 månedene og du kan når som helst legge til flere kanalpakker på Min Side.

Hva betaler jeg de første 4 månedene?

Du betaler ingenting for abonnementet ditt de første 4 månedene. Du får Norgespakken som inneholder de mest populære kanalene, samt antenne og profesjonell standard montering av denne, helt kostnadsfritt. Akkurat nå får du også Smart-dekoderen kostnadsfritt samt fri frakt! Du betaler altså ingenting når du blir kunde.

Hva betaler jeg etter de første 4 månedene?

Etter 4 måneder begynner du å betale ordinær pris for Norgespakken. Du kan når som helst velge flere kanalpakker, men som et minimum må du beholde Norgespakken, som koster kr 289 per måned. Du kan supplere med Familiepakken, C More og andre valgfrie kanalpakker. For mer informasjon og bestilling logg inn på Min Side.

Par i sofa med nettbrett.

22 TV-kanaler

NRK1 HD

Allmennkringkaster med hovedvekt på Nyheter aktualitetsprogram underholdning og sport. Program som «Urix», «Norge Rund»t, «Nytt på Nytt», «Skavland», «Stjernekamp» og andre gir kanalen bredde, underholdning og innsikt. Prisvinnende dokumentarer både norske og internasjonale som «Planet Earth II» sendes også i beste sendetid på NRK 1. Du finner også NRKs egen app på våre dekodere.

NRK2 HD

Allmennkringkaster med hovedvekt på kultur, underholdning, aktualitetsstoff og sport. Musikk program, norske og internasjonale storfilmer, spennende kultur program er med på å gi bredde til NRK som mediehus. Du finner også NRKs egen app på våre dekodere.

NRK3 / NRK Super

Allmennkringkaster med hoved vekt på yngre seere med barneprogrammer, underholdning, aktualitet og kultur. Med internasjonale reality program som «Bonday Beach», suksess serier som «Skam», og «Jævla homo» strekker denne kanalen seg mot yngre mennesker, og ser ofte på deres hverdag og utfordringer. Du finner også NRKs egen app og NRK Super appen på våre dekodere.

TV 2

Kommersiell allmennkringkaster med hovedvekt på nyheter aktualitetsprogram, underholdning og sport. Kanalens sukesessprogrammer som «Farmen», «Skal vi danse», «Kjærlighet uten grenser», og «The Voice» gjør at TV 2 er Norges største kommersielle TV kanal. Du finner de beste programmene til TV 2 i vårt ukesarkiv.

TVNorge HD

Underholdningskanal med mange norske egenproduksjoner. Humor er TVNorges varemerke. Med egenproduserte serier og program som «Neste Sommer» «Helt perfekt med Thomas Giertsen» og «Jul i blodfjell» har gjort kanalen til Norges største leverandør av humorprogram. Hele sesonger av de aller beste norsk seriene fra TVNorge finner du i vår strømmetjeneste. Du finner også de fleste av TVNorges tv-programmer i ukesarkivet.

TV 3

Underholdningskanal med norske og internasjonale produksjoner. Suksessene «Paradise Hotell» og «Luksusfellen», spennende livsstilsprogram som «Superoppusserne» og Eventyrlig Oppussing», blandet med nasjonale og internasjonale drama- og spenningsserier som «Aber Bergen» og «Black Widows» gjør kanalen til Norges 3 største kommersielle underholdningskanal.

MAX HD

Underholdningskanal med 100% fokus på sport, internasjonale serier og filmer. Med ukentlige kamper fra eliteserien, landslagshåndball, Europe League, VM kvalifiseringskamper i fotball, samt reality serier som Klubbhuset og Brannstasjonen blandet med internasjonale serier og filmer har kanalen blitt en favoritt hos det norske TV publikumet. Du finner også de fleste av MAX program i strømmetjenesten.

Viasat 4

Underholdnings- og sportskanal med internasjonale filmer og serier. Kanalen sender underholdningsprogram som Who’s line is it anyway, Simpsons og Kongen av queens. Du får i tillegg store sportsarrangement som Champions League, Formel 1, og det ypperste håndballverden har å tilby.

TV 2 Zebra HD

Underholdningskanal med fokus på reality-tv, action- og krimserier, filmer og sport. Med suksesser som Fjorden Cowboys, Iskrigerne og Gatebil er tv-kanalen en favoritt blant mange nordmenn. Med denne tv-kanalen får du også mange internasjonale reality-serier som Trailerjakten, Parkeringsvaktene», Fraktekrigen og Ødemarkens menn. Du finner de beste programmene til TV 2 Zebra i vårt ukesarkiv.

TV 2 Livsstil HD

Underholdnings kanal med en ”feminin touch”. Reality som Bloggerne og Kardashians, livsstilprogram som Rom 123 og serier som Gray’s Anatomy kjennetegner innholdet på denne kanalen. Du finner de beste programmene til TV 2 Livsstil i vårt ukesarkiv.

FEM HD

Underholdningskanal som strekker seg mot TV seere som liker reality-TV. Med program som Ungkaren og Kroppsfikserne, Fiks det - Selg det og Nytt hjem med redesign er dette favoritten blant de som elsker reality og doku-såper. Du finner også de fleste av FEMs program i ukesarkivet.

TV 6

Underholdningskanal med livsstilsprogram, serier og underholdning. Spennende programmer som En plass i solen, Boligjakt for nybegynnere og Ekstrem oppussing USA, blandet med spenning- og actionserier som NCIS og NCIS Los Angeles gjør denne kanalen til en favoritt for dere som ønsker variasjon.

VOX HD

Underholdningskanal for et deg som liker programer som Grand Design og Riktig hund for deg. Kanalen sender også krimserier som Førstebetjent Banks og Vera eller doku-såper som På liv og død. Du kan også se en mengde drama- og spenningsfilmer hver helg. Du finner også de fleste av VOX sine program i ukesarkivet.

TV 2 Humor HD

En rendyrket norsk humorkanal fra TV 2. Her finner du mange amerikansk sit-coms som Modern Family, The Office, Klovn og ikke minst Tonight Show med Jimmy Fallon. Latter og humor i 24 timer.

TV 2 Nyhetskanalen HD

Nyhetskanal med 24 timer sendinger med fokus på norske nyheter, økonomi nyheter, sportsnyheter og værmeldinger.

TV 2 Sport 2 HD

Sportskanal med blant annet direktesendte kamper fra GET ligaen, toppserien i håndball for menn og kvinner samt en mengde andre idretter. Variasjonen gjør denne kanalen til en favoritt blant sportselskere i Norge. De beste øyeblikkene fra TV 2 Sportskanalen kan du se igjen i ukesarkivet.

VG TV

Riksavisen VG sin egne tv-kanal. Her ser du dokumentarer, egne sports og aktualitets program og mange dokumentarer.

CNN International

Verden største nyhetskanal. Sendes både fra Europa og USA. Nyheter 24 timer i døgnet.

BBC World News

Europas beste nyhetskanal med nyheter fra hele verden. BBC World News har egne kontorer spredt over hele verden. 24 timer i døgnet. Kritiske nyheter med mye bakgrunnsstoff og dokumentarer.

Bloomberg Television

Finans- og økonominyheter fra hele verden. Et must for alle med økonomisk interesse. Sender 24 timer i døgnet.

CNBC

Finansnyheter, underholdning og golf fra en av verdens største TV stasjoner. Sender 24 timer i døgnet.

Deutsche Welle

Verdensnyheter med tyske øyne. Spennende dokumentarer og bakgrunnsstoff om nyhetsbildet. Kanalen er engelskspråklig og sender 24 timer.

Bestilling forutsetter 12 måneders bindingstid på Norgespakken. Andre kanalpakker i tilbudet har ingen bindingstid men kan bestilles/avbestilles når som helst i ditt kundeforhold. Avbestilling av kanalpakker skjer f.o.m. den 1. i påfølgende måned. Vi inkluderer fri standard installasjon i tilbudet. Minstepris i bindingstiden er 2 890 kr. Strømmetjenesten er ikke tilgjengelig utenfor Norge.