Hytte

TV på hytta Alt utstyr til 0 kr

Dekoder, 0 kr
Standardantenne og montering, 0 kr
Frys abonnement i inntil 6 måneder
Dekoder med støtte for 12 V, 0 kr
Canal Digital-appen på alle skjermer

Allerede kunde?

Sjekk vårt gode hyttetilbud til deg som allerede har abonnement hos oss,  TV på hytta

 

Våre beste tilbud til nye kunder Hjemme og på hytta

Bare det aller nødvendigste på hytta

Bare det aller nødvendigste

Her ser du alle kanalene inkludert i Norgespakken, når du velger dette abonnementet.

Sommerhytta på TV 2

Sommerhytta på TV 2

 • Ukesarkiv
 • TV på mobil og nettbrett

  Last ned Canal Digital-appen, så kan du alltid se Live-TV og Ukesarkivet når du vil og hvor du vil; på mobil, nettbrett, Apple TV eller Smart Samsung TV. Med Appen kan du se TV i hele EU.

 • 1 x markedets råeste dekoder

  Dekoderen med funksjoner som gjør TV-opplevelsen enkel og smidig. Gå fra Dagsrevyen til Netflixabonnementet ditt med et tastetrykk, se Youtube på TV eller last ned appene du vil ha. Start forfra når du kommer hjem midt i en film og vil se alt fra begynnelsen. Snakk til fjernkontrollen for å finne det du vil se. Anbefalt av tek.no. Lett å forstå og bruke.

 • Fri installasjon

  Hvis du trenger parabolantenne, avtaler vi tid og kommer vi hjem til deg og installerer antenne og dekoder. Vi hjelper deg helt frem til din TV-løsning er fiks ferdig og du kan nyte din nye TV-opplevelse.

kr 289/mnd.

0 kr i 1 måned

Forutsetter binding i 12 mnd. Minste totalpris er 11 mnd * 289 Kr = 3 179 Kr første år.

Bestill nåBestill nå
Inkludert TV 2 Sport 1

Noe for alle i familien - hjemme og på hytta

Noe for alle i familien - hjemme og på hytta

Her ser du alle kanalene inkludert i Norgespakken og Familiepakken, når du velger dette abonnementet.

Paw patrol på Paramount+

Paw patrol på Paramount+

 • Ukesarkiv
 • Filmer, serier og TV for barn
 • TV på mobil og nettbrett

  Last ned Canal Digital-appen, så kan du alltid se Live-TV og Ukesarkivet når du vil og hvor du vil; på mobil, nettbrett, Apple TV eller Smart Samsung TV. Med Appen kan du se TV i hele EU.

 • 2 x markedets råeste dekoder

  Dekoderen med funksjoner som gjør TV-opplevelsen enkel og smidig. Gå fra Dagsrevyen til Netflixabonnementet ditt med et tastetrykk, se Youtube på TV eller last ned apper du ønsker. Start forfra når du kommer hjem midt i en film og vil se alt fra begynnelsen. Snakk til fjernkontrollen for å finne det du vil se. 1 harddisk inkludert, for 500 timer opptak. Anbefalt av tek.no. Lett å forstå og bruke.

 • Ta opp inntil 500 timer

  Harddisk med 1 TB lagring er inkludert!

 • Multiromabonnement for TV flere steder

  Med vårt multiromabonnement kan du ha TV i flere rom hjemme. Du kan også bruke OnePlace-dekoderen på nett hjemme, og med parabolantenne på hytta - eller omvendt. Med flere dekodere (f.eks våre dekodere eller Apple TV), kan du ha flere TV-er på nett - flere steder.

 • Fri installasjon

  Hvis du trenger parabolantenne, avtaler vi tid og kommer hjem til deg for å installere antenne og dekoder. Vi hjelper deg til alt er er fiks ferdig på plass, og du kan nyte din nye TV-opplevelse.

 • Apple-TV til halv pris

  Kjøper du denne pakken får du også muligheten til å bestille en Apple-TV 4K 32 GB til halv pris.

kr 597/mnd.

0 kr i 1 måned

Forutsetter binding i 12 mnd. Minste totalpris er 11 mnd * 597 Kr = 6 567 Kr første år.

Bestill nåBestill nå

Frys TV-abonnementet i inntil 6 måneder

Er du kunde hos oss kan du fryse TV-abonnementet ditt i inntil 6 måneder, så du slipper å betale for TV på hytta når du ikke er der.

TV og strømming når og hvor du vil

Med Canal Digital-appen kan du også se TV og strømme massevis av ekstra filmer og serier når og hvor du vil. Canal Digital-appen er inkludert i abonnementet slik at du får underholdningen på mobil, nettbrett, Apple-TV, Samsung Smart TV og på alle datamaskiner. Du kan bruke Canal Digital-appen umiddelbart etter at du har blitt kunde. Tips: Du kan laste ned filmer og serier mens du er på nett. Da kan du se dem når du vil i appen, uten å bruke av datapakken du har i mobilabonnementet ditt.

Streaming Boxsets
OnePlace Anbefalt av Tek.no

Vår råeste dekoder

Perfekt, selv om du ikke har nett på hytta. Du kan enkelt koble dekoderen til nett, hvis du får internett på hytta senere. Da får du massevis av smarte online-funksjoner. Du kan gå fra Live-TV til streaming med et trykk. Bruk Talesøk for å finne det du vil se. Velg Start forfra når du kommer midt i et program og vil se alt fra begynnelsen. Vi har forhåndsinstallert appene for Netflix (krever eget abonnement) NRK TV og Youtube, for å gi deg deg rask tilgang til dine favoritter.

Har du spørsmål? 

Ring oss på 815 800 10 , eller bli ringt opp

Hvis du lurer på noe, eller vil ha hjelp med bestillingen din –  ring oss eller legg igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg opp