Gi en julegave til deg selv eller fotballelskeren i huset og nyt Premier League i romjula.

21. desember: Storkamp: Tottenham - Chelsea
Desember byr dessuten på intet mindre enn to London-derbyer, der Tottenham – Chelsea 21. desember blir særdeles spesielt for Chelsea-supportere som møter et Tottenham under ledelse av José Mourinho.
For Chelsea manager Frank Lampard blir det garantert like spesielt, da han møter igjen sin gamle manager og læremester.

26. desember: Storkamp: Leicester - Liverpool
Boxing Day er en helligdag i hellidagene for fotballfrelste – og serveres i år med en skikkelig rosin i pølsa for Liverpool-supportere. De møter årets store overraskelse, Leicester.
Leicester har under ledelse av den tidligere Liverpool-manageren Brendan Rodgers faktisk etablert seg helt i toppen av tabellen. Med både Rodgers’ og Jürgen Klopps elleville angrepsfotball byr kampen på det nærmeste man kommer målgaranti, noe som lover svært godt også for nøytrale tilskuere, som er glad i «Heavy Metal Football» som Klopp selv kaller det.

28. desember: Storkamp: Arsenal - Chelsea
Og bare sju dager senere møter den samme Lampard og Chelsea et Arsenal med en flunkende ny manager etter at Unai Emery måtte ta hatten sin å gå etter en svak sesongstart hos Arsenal.

1. januar: Storkamp: Arsenal – Manchester United
Arsenals nye midlertidige manager er den svenske Arsenal-legenden Freddrik Ljungberg, noe som betyr at når Arsenal møter Manchester United på første nyttårsdag, snakker vi om et skandinavisk oppgjør av de sjeldne, når en norsk manager, Ole Gunnar Solskjær møter en svenske, Fredrik Ljungberg

Norgespakken:

Underholdning:

HBO Nordic:

C More Film og Serier:

Sport:

TV 2 Sport Premium:

Viasat Sport:

RiksToto Direkte:

CanalDigital+:

OnePlace:

Kortleser til IDTV: