Familiepakken
(C) Nick Jr.

Familiepakken

Du kan se TV på 4 skjermer i tillegg til TV-en; på Apple TV 4, mobil, nettbrett, Mac og PC. Du kan se TV i Norge og i appen i EU-land! Vår mest populære og innholdsrike pakke som gir maksimal frihet og mye å velge i for alle. Med Familiepakken får du egne barnekanaler, naturprogrammer og dokumentar, filmer og serier, i tillegg til alle kampene i Eliteserien. Du får også landets største utvalg av innhold som du kan strømme og se når det passer deg. Familiepakken velges som tillegg til Norgespakken.

De nordiske kanalene
Barnas favorittkanaler
Aktuelle og komplette serier
Nedlastning av filmer og serier
Natur og dokumentarer
Fotballkamper på TV 2 Sport 1
Masse sport
Størst på streaming

TV-kanaler

TV 2 Sport 1 HD

TV 2 Sport 1 HD

Discovery Channel

Verdens mest kjente dokumentarkanal. Med populære tv-programmer som Deadliest Catch og Mythbusters er Discovery Channel en favoritt hos TV seere over hele verden. Alt du ikke får med deg kan du se i ukesarkivet.

TLC

Elsker du reality elsker du TLC. Her finner du tv-programmer som Say yes to the dress, Oops, jeg er gravid, Cake Boss og Master Chef Australia. Ikoniske og kjære realityshow som rører, engasjerer og involverer. Går du glipp av dine favoritter kan du finne dem igjen i ukesarkivet.

National Geographic

Dokumentarkanal med variert kvalitetsinnhold. Dramatiserte serier om historiske personer som Genius. Historiske dokumentarserier om Hitlers byggverk og dokusåper som Vinterveiens helter viser både bredden og kvaliteten på National Geographic. Utvalgte kvalitetsserier og annet spennende innhold finner du også som hele sesongeri strømmetjenesten vår.

FOX

Fox er en internasjonal underholdningskanal med variert innhold. Her finner du USA’s mest sette serie - The Walking Dead – i tillegg til grøssere som American Horror Story. De viser også spenningsserier som NCIS og NCIS New Oreleans og animerte humorserier som Futurama og American Dad. I strømmetjenesten vår finner du i tillegg masse serier fra FOX+

BBC Brit

Liker du britisk humor og eller britiske dokumentarer? Da er BBC Brit kanalen for deg. TV-kanalen har en meget variert meny og sender noe av det beste britisk tv kan by på. Populære talkshow som Graham Nortons eller dokumentarer fra Lois Theraux er noe BBC Brit kan by på. Du får også humor med Live at the Apollo eller det ikonisk quiz-showet QI. I strømmetjenesten vår finner du hele sesonger av de mest populære seriene eller ta en kikk i ukesarkivet dersom du gikk glipp av en episode.

Norway Live

Fjell, fjorder, kyst og nordlys. Norway Live er den nye Norske TV-kanalen for beroligende sakte-TV. Gi deg selv en digital SPA-behandling. 24 timer i døgnet sender vi direkte fra unike steder i Norge. I tillegg kommer direktesendinger fra sportsevent, og spektakulære ekspedisjoner minutt for minutt.

Viasat Series HD

Viasat Series HD

MTV

Kanalen startet opp som verdens første musikkanal og var springbrettet for de fleste verdensstjernene på 80 tallet. Nå er kanalen bedre kjent som kanalen som kommer opp med flest nye, og spennende, reality serier. Med populære programmer som Jersey Shore, Ex On The Beach og Teen Mom er kanalen blitt populær blant generasjonen populært kalt millennials. De beste sesongene fra mange av seriene finner du også i strømmetjenesten under Paramount+.

VH1

En rendyrket musikkanal med den beste musikken 1990 årene og 2000 tallet. Musikk med fullt trykk 24 timer i døgnet.

VH1 Classic

Musikk fra 60, 70 og 80 tallet 24 timer i døgnet. En fantastisk miks av rock klassikere til liste topper, alt på samme kanal. Den perfekte kanalen for deg som liker musikk fra musikkens gullalder.

Nat Geo Wild

24 timer med fantastiske dokumentarer om alle slags dyr. På Nat Geo Wild ser du favoritters som Verdens farligste, Slanger i byen, Monsterfisk, Ville Afrika og Paradisøyer. Få med deg dyrenes magiske verden i utrolig kvalitet med Nat Geo Wild. Gikk du glipp av noe? Programmene finner du igjen i ukesarkivet.

Animal Planet

Dyrenes egen tv-kanal. Alt fra eksotiske dyr i alle verdenshjørner, og innblikk i dyrelivet i våre verdenshav, til dokumentarer som viser dagliglivet på veterinærkontoret. Her finner du tv-programmer om alle slags dyr. De fleste programmene finner du igjen i ukesarkivet.

Discovery Science

Med fokus på teknologi og vitenskap er dette kanalen for deg som ønsker og lære. Spennende dokumentarer om framtiden og hvordan teknologier ble skapt. Hvordan vitenskapen ser på hva som er mulig å gjøre nå og vitenskapens visjoner om framtiden blandet med publikumsfavoritter som Mythbusters og Amatøreksprimenter.

ID Investigation Discovery

Kanalen for deg som elsker mord og mysterier. Med hjelp av dramatiseringer, FBI og det amerikanske politiet forteller de historiene om løste mordsaker, ran og andre grusomheter. Vi får se hvordan politet jobber, hvilke metoder de benytter og hvordan selv de minste detaljene kan være med på å løse kompliserte saker.

BBC Earth

BBC er en av verdens beste dokumentarfilm produsenter. På evig jakt etter ny teknologi og nye metoder til å filme de meste ekstreme situasjoner har BBC Earth produsert dokumentarer som Planet Earth og Blue Planet. Sett deg godt til rette og bli forbløffet over hva som beveger seg på over og under overflaten på planeten vi kaller hjem. Utvalgte serier finner du i strømmetjenesten.

HISTORY HD

HISTORY HD

HISTORY 2 HD

HISTORY 2 HD

Disney Channel

Med spennende komedier og kjente og kjære animerte serier er dette barnas favoritt. Du finner serier som K.C. Undercover, Violetta, Austin & Ally, Soy Luna, Hotel Transylvania og Elena of Avalor. Masse underholdning for de litt større barna.

Disney XD

Disney XD

Disney Junior

Kanalen for de aller minste barna. Her finner du morsomme og lærerike tv-programmer som Mikkes Klubbhus og Dr. McStuffins. Kanalen er trygg for de minste og tv-programmene er pedagogisk bygd opp slik at de kjære små skal bli både underholdt og utdannet. Alle programmene finner du også i ukesarkivet.

Nickelodeon

Med sine spennende og morsomme serier har Nickelodeon blitt Nordens største tv-kanal bare for barna. Her finner du en herlig blanding av live serier som ICarly og barnefavoritter som Teenage Mutant Ninja Turtles, SvampeBob og Madagaskar pingvinene. Går du glipp av en av episodene finner du den igjen i ukesarkivet. Mange av seriene kan du også se når du vil med strømmetjenesten.

Nick Jr.

Underholdning og læring for de minste barna. Nick Jr. har lærerike og pedagogiske tv-program som setter barnas kunnskaps ønske og underholdning i fokus. Favoritter som Dora utforskeren, Umi Zoomi og Buggle Gruppies holder barna engasjert med spennende morsomme utfordringer. Hele sesonger av utvalgte serier finner du igjen i strømmetjenesten.

NickToons

Tegnede klassiskere, nye spennende tegnefilmer og lærerike opplevelser med fantastiske og engasjerende figurer – alt dette finner du på Nicktoons. Når poden våkner midt på natten har du alltids en tegnefilm og by på med Nicktoons, kanalen sender 24 timer i døgnet.

Cartoon Network

Kanalen som kun sender tegneserier for barn og unge i alle aldere. Med sine spennende, underholdene og eksklusive serier er dette en av barnas store favoritter. Her finner du tv-serier som Lego NinjaGo, Nexo Nights, Ben 10 og Power Puff Girls. Du finner hele sesonger av utvalgte serier i strømmetjenesten vår.

Boomerang

Barnekanalen med alle de nostalgiske figurene du kjenner fra før. Scooby Do, Snurre Sprett og Tom & Jerry er gjengangere på denne kanalen. Du finner hele sesonger av utvalgte serier i vår strømmetjeneste.

SVT1 HD

SVT1

SVT2 HD

SVT2

Kunskapskanalen HD

Kunskapskanalen HD

DR1 HD

DR1 HD

DR2

DR2

Dansk TV2

TV 2 HD (D)

SVTB/SVT24 HD

SVTB/SVT24 HD

Eurosport Norge

Norges egen versjon av verdens største sportskanal. Her ser du hele Eliteserien og utvalgte kamper i OBOS ligaen. Med Eurosport Norge får du en god miks av mange forskjellige sportsgrener, de viser tennis, fotball, langrenn, hopp, sykkel og masse masse mer.

Eurosport 1 HD (N)

Eurosport 1 HD (N)

ESports TV

Norges eneste rendyrkede esport kanal. Følg de største eventene og ligaene verden rundt. Her sender de direkte fra Dota2 og League of Legends turneringer.

MOTORVISION TV

Den perfekte kanalen for deg som liker fart og spenning. Motorsports TV er 100% dedikert til motorsport, enten det er med 2 eller 4 hjul. FIA World Endurance Championship, FIA WRC, BTCC, Australian Supercars, Formula V8, Road Racing er noen av grenene du kan se.

Eurosport Pluss 1

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Eurosport Pluss 2

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Eurosport Pluss 3

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Eurosport Pluss 4

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Viasport+

Kanalen gir deg tilgang til noen av de største sportseventene i verden. Utvalgte kamper fra UEFA Champions League, spansk La Liga, italiensk Serie A, fransk Ligue 1, de store amerikanske ligaene NHL og NFL, samt testløp og kvalifisering til motorsportens Formel 1 – en kanal fylt med store sportsbegivenheter.

Trenger du hjelp til å velge?

Ring oss på 815 800 10, eller bli ringt opp

Er du usikker på hvilken TV-pakke som passer for deg? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på telefon eller legg igjen telefonnummeret ditt under, så ringer vi deg slik at vi sammen kan finne ut av det.

Komplette serier

Nå trenger du ikke lete rundt etter favorittseriene dine. I Familiepakken har vi nemlig samlet de største og mest populære TV-seriene for deg.

Bones
Bones
© FOX+

Filmer fra Disney

Hele familien kan kose seg med storfilmer fra Disney - når og hvor dere vil. Med Familiepakken er de fantastiske familiefilmene inkludert.

Monsters Inc © 2016 Disney/Pixar
Monsters Inc © 2016 Disney/Pixar

Nordisk innhold

Med de største svenske og danske kanalene får du med deg det viktigste som skjer i våre naboland også. Alle er inkludert i Familiepakken.

Rapport vises på SVT
Rapport vises på SVT

Aktuelle TV-serier

Har du gått glipp av en episode eller to av en TV-serie du følger med på? Ikke noe problem! Så lenge serien går på TV, kan du streame episodene du gikk glipp av akkurat når du vil.

Neste Sommer © TVNorge
Neste Sommer © TVNorge

Sport

Med Familiepakken får du alltid med deg det beste fra Norsk toppfotball, og kan følge ditt favorittlag i tykt og tynt. Samtlige kamper fra Eliteserien og utvalgte kamper fra OBOS-ligaen ser du hos oss.

Eliteserien © Eurosport
Eliteserien © Eurosport