Tennis
© 2018 Eurosport

Sport

Tilleggspakken for deg som ønsker å se sport i tillegg til de norske kanalene, men ellers ikke er så opptatt av å ha så mange TV-kanaler eller så stor valgfrihet som Familiepakken byr på.

TV-kanaler

TV 2 Sport 1 HD

TV 2 Sport 1 HD

Norway Live

Fjell, fjorder, kyst og nordlys. Norway Live er den nye Norske TV-kanalen for beroligende sakte-TV. Gi deg selv en digital SPA-behandling. 24 timer i døgnet sender vi direkte fra unike steder i Norge. I tillegg kommer direktesendinger fra sportsevent, og spektakulære ekspedisjoner minutt for minutt.

Eurosport Norge

Norges egen versjon av verdens største sportskanal. Her ser du hele Eliteserien og utvalgte kamper i OBOS ligaen. Med Eurosport Norge får du en god miks av mange forskjellige sportsgrener, de viser tennis, fotball, langrenn, hopp, sykkel og masse masse mer.

Eurosport 1 HD (N)

Eurosport 1 HD (N)

ESports TV

Norges eneste rendyrkede esport kanal. Følg de største eventene og ligaene verden rundt. Her sender de direkte fra Dota2 og League of Legends turneringer.

MOTORVISION TV

Den perfekte kanalen for deg som liker fart og spenning. Motorsports TV er 100% dedikert til motorsport, enten det er med 2 eller 4 hjul. FIA World Endurance Championship, FIA WRC, BTCC, Australian Supercars, Formula V8, Road Racing er noen av grenene du kan se.

Eurosport Pluss 1

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Eurosport Pluss 2

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Eurosport Pluss 3

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Eurosport Pluss 4

Sendinger i forbindelse med Eliteserien

Viasport+

Kanalen gir deg tilgang til noen av de største sportseventene i verden. Utvalgte kamper fra UEFA Champions League, spansk La Liga, italiensk Serie A, fransk Ligue 1, de store amerikanske ligaene NHL og NFL, samt testløp og kvalifisering til motorsportens Formel 1 – en kanal fylt med store sportsbegivenheter.