Se Bohemian Rhapsody med Viaplay Film og serier
© 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

+ Viasat Film med Viaplay

Med Viasat Film får du det største utvalget av de mest populære filmene fra både det norske og det internasjonale markedet. Fem kanaler spekket med fantastiske filmer og serier, både nye blockbustere og klassikere. Du får i tillegg tilgang til Viaplay Film & Serier: Nordens største strømmetjeneste, full av eksklusive serier og tusenvis av filmer – blant dem eksklusive nordiske krimserier, som Wisting, Rig 45 og Okkupert. Hvor finner du Viasat Film og Viaplay Film & Serier? De fem Film Viasat Film-kanalene finner du på vanlig måte i vår TV-løsning på kanalplassene 110-114. Viaplay er en app, og for å få innholdet i Viaplay Film & Serier, registrerer du deg og laster ned appen (se lenke under). Du finner også Viaplay-appen under Apper og spillpå OnePlace-dekoderen.

Fem kanaler spekket med premierer, fantastiske serier og klassiske filmer
Tilgang til streamingtjenesten Viaplay
Viaplay Film og serier: En av Nordens største strømmetjenester, full av eksklusive titler og tusenvis av filmer
Kun kr 69/mnd når du abonnerer på Underholdning

TV-kanaler

Viasat Series HD

Viasat Film Premiere HD

Viasat Film Action HD

Viasat Film Hits HD

Viasat Film Family

Viaplay Film & Serier er Nordens største strømmetjeneste, full av eksklusive serier og tusenvis av filmer – blant dem eksklusive nordiske krimserier, som Wisting, Rig 45 og Okkupert. I tillegg får du massevis av bra barneinnhold. De fleste filmer og serier er tilgjengelig offline, som du laste ned og se når du er på reise eller ikke har tilgang til nett. NB: Viaplay er en app, og for å få innholdet i Viaplay Film & Serier, registrerer du deg og laster ned appen (se lenke under). Du finner også Viaplay-appen under Apper og spillpå OnePlace-dekoderen.

Trenger du hjelp til å velge?

Ring oss på 815 800 10, eller bli ringt opp

Er du usikker på hvilken TV-pakke som passer for deg? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på telefon eller legg igjen telefonnummeret ditt under, så ringer vi deg slik at vi sammen kan finne ut av det.