Se TV når og hvor du vil!

Som kunde hos oss kan du se serier, filmer og TV-program på mobil, nettbrett, nett, og på Apple TV 4 og Samsung SMART TV. Canal Digital-appen er inkludert i alle våre abonnement. Sjekk ut strømmetjenesten vår, og kanskje finner du noe som frister?

Gå aldri glipp av favorittprogrammet ditt igjen! Med appen vår har du alltid tilgang til ditt abonnement - du har rett og slett alt på ett sted. Se direktesendte programmer eller favorittserien, når og hvor du vil.

Apple TV

Har du nyeste Apple TV kan du laste ned vår app.

NRK Arkiv

Du kan se NRK sitt arkiv på våre nyeste dekodere.

Samsung SMART TV

Last ned vår app for Samsung SMART TV.

Vårens høydepunkter

Det er deilig å endelig kjenne vårsolens varme stråler! Men når du ikke er ute og nyter våren, så er det massevis av god TV-underholdning du kan kose deg med.

Bli bedre kjent med Albert Einstein i antologiserien Genius. Helt klart et av vårens beste serier.

Enkelte serier blir du bare hektet på med en gang, og Good Behavior er en av disse. Alle episodene så langt i sesongen ser du i arkivet vårt.

Aktuelt

Her er de mest populære filmene og seriene på C More denne måneden.

En herlig film som vil sjarmere de fleste dette. Rottatouille har premiere 26. mai.

Mer innhold enn noen gang

Vi jobber alltid med få tak i det TV-innholdet du ønsker. Nå kan vi tilby mer innhold enn noen gang, så du alltid finner et underholdende alternativ.

Med de største svenske og danske kanalene får du med deg det viktigste som skjer i våre naboland.

Få med deg kampene til ditt favorittlag. Samtlige kamper fra Eliteserien og utvalgte kamper fra OBOS-ligaen ser du hos oss.

Du trenger ikke lete rundt etter favorittseriene dine. Vi har nemlig samlet de største og mest populære TV-seriene for deg.

Noe for hele familien

Enten du ønsker en koselig filmkveld med hele familien eller bare at minsten skal få en liten pause - vi har alt innholdet du trenger.

Hele familien kan kose seg med en rekke storslagne filmer fra Disney, som dere kan se akkurat når dere vil. Følg med, det kommer nye filmer hele tiden.

Med SF Kids kan de minste glede seg over de mest populære barneseriene, svenske barnefilmer og mye mer.