Alltid underholdning med strømmetjenesten.

En helt rå strømmetjeneste

Det er ikke bare hjemme du kan strømme. Med en app for telefoner og nettbrett kan du ta med deg TV-abonnementet dit du vil.

Se TV, filmer, serier eller fotballkampen rett i din nettleser.

Med Canal Digital-appen kan du ta med deg TV-underholdningen der du er.

Ukesarkiv, filmer og serier - masse ekstra underholdning i din dekoder.

Dette kan du strømme

Du kan strømme nesten alt. Så å si alle TV-kanalene du har inkludert i ditt abonnement, og vil du kose deg med en film eller serie, ja da kan du strømme det også.

Gutta på tur
Gutta på tur ser du på TV 2

Vanlig TV

Du kan strømme direktesendt-TV fra de aller fleste TV-kanalene du har tilgjengelig med ditt abonnement.

Formel 1
Formel 1 ser du med Viasport

Sport

Du kan også strømme de største sportsarrangementene, så da går du ikke glipp av favorittlaget ditt eller Formel 1-løpet.

The Whispers
The Whispers ser du med Familiepakken

Serier

Se igjen en av favoritt-seriene dine eller finn en helt ny. Du kan strømme hele sesonger av populære serier akkurat når du vil.

Askepott
Askepott ser du med Familiepakken
© Disney 2017

Filmer

Finn frem en god film til lørdagskosen. Du kan strømme alt fra de nyeste Hollywoodfilmene til gode gamle klassikerne.

TV-hverdagen er ikke som den en gang var. Nå vil vi gjerne se TV akkurat når det passer oss, uansett hvor vi er. Vi vil selvsagt at du som kunde hos oss får akkurat den fleksible TV-hverdagen du ønsker. Derfor får du strømmetjenesten vår inkludert i ditt abonnement, helt kostnadsfritt.

Bestill TV-abonnement hos oss så får du også tilgang til en helt rå strømmetjeneste. Tusenvis av timer med underholdning når og hvor du vil, og alt er inkludert i ditt abonnement.

Bestilling forutsetter 12 måneders bindingstid på Norgespakken. Andre kanalpakker i tilbudet har ingen bindingstid men kan bestilles/avbestilles når som helst i ditt kundeforhold. Avbestilling av kanalpakker skjer f.o.m. den 1. i påfølgende måned. Vi inkluderer fri standard montering i tilbudet. Minstepris i bindingstiden er 2 489 kr. Strømmetjenesten er ikke tilgjengelig utenfor Norge. Vi dekker inntil 1 500 kr for standard montering.