Se TV når og hvor du vil

Last ned Canal Digital-appen på mobil, nettbrett, Apple-TV, Samsung Smart TV eller rett i nettleseren din på PC og Mac. Sitter du med fjernkontrollen i hånda er det bare å trykke på On Demand knappen. Med appen får du tilgang til nesten alle av TV-kanalene, tusenvis av filmer og serier og massevis av sport du kan nyte når og hvor du vil.

Underholding på nett, nettbrett, mobil og TV.

Filmer og serier er kanskje den beste underholdningen som finnes. Enten det er å sette seg godt til rette i sofaen og se en god film eller legge seg under dyna å titte gjennom en hel sesong av favorittserien. Vi elsker også film og serier, derfor har vi tusenvis av filmer og serier du kan strømme i Canal Digital-appen

Quantico - sesong 2

Alex og teamet står overfor sin siste kamp mot kollaboratørene på grunnlovskonvensjonen, der et nytt grunnlovstillegg truer alle amerikaneres frihet.

Stories from Norway - Sesong 1

Med «Stories from Norway» har Ylvis oppfunnet en helt ny TV-sjanger, undersøkende musikal. Binge hele sesong 1 nå!

Mother

Opplev den visuelt forbløffende psykologiske thrilleren som vil sjokkere deg og få hjertet til å løpe løpsk!

Nå har vi gjort det enklere å finne frem til din favorittsport. Vi har nemlig samlet all sporten på ett sted i Canal Digital-appen. Du får en enkel oversikt over all sporten som sendes akkurat nå, senere på dagen, i morgen eller det som ble sendt i går - uavhengig av hvilken kanal det går på.

Kom i gang med Canal Digital-appen

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Trykk på den magiske knappen på din fjernkontroll og du kommer inn i ett helt nytt innholdsunivers.

Massevis av TV-kanaler og tusenvis av filmer og serier kan du se direkte i nettleseren på desktop eller stasjonær PC/Mac