Se TV når og hvor du vil

Last ned Canal Digital-appen eller gå til strømmetjenesten på nett. Sitter du med fjernkontrollen i hånda er det bare å trykke på On Demand knappen. Med strømmetjenesten får du tilgang til nesten alle av TV-kanalene, tusenvis av filmer og serier og massevis av sport du kan nyte når og hvor du vil.

Underholding på nett, nettbrett, mobil og TV.

Sport er best når det skjer

Enten liker du det, eller så hater du det. Men de aller fleste ser på det - spesielt når det er store begivenheter med norske helter. Vi gir deg all den sporten du kan ønske deg - men husk, sport er best når det skjer.

Endelig er det klart for sluttspillet i det som regnes som en av verdens største turneringer. Med Viasport ser du alle kampene og med appen vår kan du se dem hvor du vil.

Nå er det ikke lenge igjen før avspark i vår øverste liga. Eliteserien starter 10. mars og det er nykommeren Ranheim som sparker det hele i gang mot veletablerte Brann. Gå ikke glipp av kampen lørdag 10. mars kl. 18:00. I år, som i fjor, blir hele eliteserien vist på MAX og Eurosport.

Filmer og serier er kanskje den beste underholdningen som finnes. Enten det er å sette seg godt til rette i sofaen og se en god film eller legge seg under dyna å titte gjennom en hel sesong av favorittserien. Vi elsker også film og serier, derfor har vi tusenvis av filmer og serier i strømmetjenesten.

The Last Ship - 4 sesonger

En global pandemi har utryddet 80 % av verdens befolkning, og imens har den fiktive jageren USS Nathan James vært på et hemmelig oppdrag uten kontakt med...

The Durrells - 1 sesong

Enken Louisa Durrell brenner alle broer og tar med seg sine uregjerlige barn for å skape en ny tilværelse på Korfu...

Prison Break - 5 sesonger

Det har gått sju år siden man antok at Michael Scofield var død. Da det dukker opp spor som kan tyde på at han er i live, prøver Lincoln Burrows å finne sannheten...

Kort fortalt er strømmetjenesten TV over internett. Det betyr at du kan se TV-kanalene dine på nett gjennom vår nettside, på nettbrett og mobil med Canal Digital-appen og på din TV med vår dekoder eller Canal Digital-appen for Apple TV og Samsung Smart TV-er. I tillegg til dine TV-kanaler har vi også tusenvis av filmer og serier i strømmetjenesten som du kan se når og hvor du vil. Tjenesten er inkludert i ditt TV-abonnement.

Massevis av TV-kanaler og tusenvis av filmer og serier kan du se direkte i din nettleser.

Trykk på den magiske knappen på din fjernkontroll og du kommer inn i ett helt nytt innholdsunivers.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Det er enkelt å bli kunde hos oss. Bestill på nett og vi kontakter deg innen kort tid for montering og installasjon.

Dette får du
Kanalpakker som passer ditt behov
Dekoder og antenne montert og installert hjemme eller på hytta
En rå strømmetjeneste
Se TV på nett, nettbrett, mobil og TV
Overlegen lyd- og bildekvalitet

Usikker på hva du skal velge?

Ring oss på 915 06070, eller bli ringt opp

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge TV-leverandør. Du spør deg kanskje hvorfor du skal velge oss? Fyll inn skjema så kontakter vi deg med ett uforpliktende tilbud.