Se TV når og hvor du vil

Last ned Canal Digital-appen eller gå til strømmetjenesten på nett. Sitter du med fjernkontrollen i hånda er det bare å trykke på On Demand knappen. Med strømmetjenesten får du tilgang til nesten alle av TV-kanalene, tusenvis av filmer og serier og massevis av sport du kan nyte når og hvor du vil.

TV-underholdning på nett, nettbrett, mobil og TV.

Sport er best når det skjer

Enten liker du det, eller så hater du det. Men de aller fleste ser på det - spesielt når det er store begivenheter med norske helter. Vi gir deg all den sporten du kan ønske deg - men husk, sport er best når det skjer.

TVNorge og Eurosport sender alt fra vinterlekene og vi gir deg hele oversikten over alle TV-sendingene. Har du lastet ned appen vår kan du selvsagt se øvelsene hvor du vil.

Endelig er det klart for sluttspillet i det som regnes som en av verdens største turneringer. Med Viasport ser du alle kampene og med appen vår kan du se dem hvor du vil.

Filmer og serier er kanskje den beste underholdningen som finnes. Enten det er å sette seg godt til rette i sofaen og se en god film eller legge seg under dyna å titte gjennom en hel sesong av favorittserien. Vi elsker også film og serier, derfor har vi tusenvis av filmer og serier i strømmetjenesten.

Good Behavior

Nå finner du 2 sesonger av den mørke serien Good Behavior om en tidligere innsatt kvinne som prøver å bli et bedre menneske.

Beck - På tynn is

Den foreløpig siste filmen om politimannen Martin Beck. I denne filmen etterforsker de drapet på en populær hockeytrener.

Scandal

Se hele 6 sesonger av spenningserien Scandal som handler om en suksessfull advokat som jobber med krisehåndtering.

TV-kanalene er alltid tilgjengelig

Oppdatering av siste nytt, fotballkampen du ikke vil misse eller barne-TV på vei til hytta. Strømmetjenesten gir deg alltid tilgang til favorittkanalene. Med Canal Digital-appen for nettbrett og mobil kan du se favorittprogrammet hvor som helst. Har du en Apple-TV eller Samsung Smart TV kan du installere appen der også, så har du enkel tilgang til TV-abonnementet ditt på soverommet, kjøkkenet eller i kjellerstua.

Kort fortalt er strømmetjenesten TV over internett. Det betyr at du kan se TV-kanalene dine på nett gjennom vår nettside, på nettbrett og mobil med Canal Digital-appen og på din TV med vår dekoder eller Canal Digital-appen for Apple TV og Samsung Smart TV-er. I tillegg til dine TV-kanaler har vi også tusenvis av filmer og serier i strømmetjenesten som du kan se når og hvor du vil. Tjenesten er inkludert i ditt TV-abonnement.

Massevis av TV-kanaler og tusenvis av filmer og serier kan du se direkte i din nettleser.

Trykk på den magiske knappen på din fjernkontroll og du kommer inn i ett helt nytt innholdsunivers.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Det er enkelt å bli kunde hos oss. Bestill på nett og vi kontakter deg innen kort tid for montering og installasjon.

Dette får du
Kanalpakker som passer ditt behov
Dekoder og antenne montert og installert hjemme eller på hytta
En rå strømmetjeneste
Se TV på nett, nettbrett, mobil og TV
Overlegen lyd- og bildekvalitet