Baywatch
Baywatch ser du i strømmetjenesten
©2018 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Gå ikke glipp av filmen basert på den ikoniske serien som gikk på 90-tallet. Dwayne "The Rock" Johnson spiller legendariske Mitch Buchannon og holder stranden sin ren for kriminelle. Har du Familiepakken finner du filmen i strømmetjenesten under Paramount+.

Her er noen få utvalgte serier og filmer det kan være verdt å få med seg. Faller ingen av dem i smak finner du tusenvis av andre filmer og serier i strømmetjenesten.

Good Behavior

Nå finner du 2 sesonger av den mørke serien Good Behavior om en tidligere innsatt kvinne som prøver å bli et bedre menneske.

Beck - På tynn is

Den foreløpig siste filmen om politimannen Martin Beck. I denne filmen etterforsker de drapet på en populær hockeytrener.

Scandal

Se hele 6 sesonger av spenningserien Scandal som handler om en suksessfull advokat som jobber med krisehåndtering.

Da jeg så første sesong av Good Behavior i fjor vår ble jeg hekta med en gang. Her var det spenning, intriger, fargerike karakterer og uventede vendinger som fanget interessen min fra første stund. I tillegg er hovedkarakterene utmerket spilt av Michelle Dockery, kjent fra Dowton Abbey, og Juan Diego Botto.

Nye leiefilmer

The Humanity Bureau

Året er 2030. Global oppvarming har omgjort deler av den amerikanske midtvesten til en ørken. I et forsøk på å ta tak i den økonomiske nedgangen sender...

Lego Ninjago Filmen

I kampen for å redde Ninjago-byen blir den unge ninjaen Lloyd tvunget til å jobbe tett med vennene sine, som er hemmelige ninja-krigere og LEGO-mesterbyggere...

The Final Year

The Final Year gir et kompromissløst innblikk i Obama-administrasjonens indre virksomheten og hva som ble oppnådd i jobben med alt fra krigstrusler...