Ja, det finnes en magisk knapp på fjernkontrollen. On Demand-knappen tar deg nemlig direkte inn i strømmetjenesten vår hvor du finner alt det ekstra innholdet du får med kanalpakken din. Strømmetjenesten er inkludert i ditt abonnement og enkel å bruke, du trenger heller ikke bekymre deg for pålogging eller passord. Bare trykk på den magiske knappen og du er i gang.

Dekodere du kan strømme på

For å ta i bruk strømmetjenesten må dekoderen være koblet til internett. Når din dekoder er koblet til nett er det bare å trykke på den magiske knappen og vips så har du tilgang til tusenvis av timer med underholdning.

Støtter WiFi og kobles enkelt til ditt trådløse nettverk. Dekoderen kan også kobles til nett med en nettverkskabel.

Støtter ikke WiFi men kan utvides med trådløs nettverksadapter. Kan kobles til nett med en nettverkskabel.

Støtter ikke WiFi men kan utvides med en trådløs nettverksadapter. Kan kobles til nett med en nettverkskabel.

Se NRKs innhold når du vil

Velg NRK TV eller NRK Super på din dekoder, og se både rykende ferskt innhold og masse herlig stoff fra det historiske arkivet.

Side om side
Side om side ser du på NRK
© NRK

NRK TV

Se alle de gode dramaseriene, dokumentarene eller nyhetssendingene til NRK når du vil. Her finner du timesvis med alt fra de nyeste seriene til gode gamle klassikere.

Sangfoni
Sangfoni ser du på NRK Super
© NRK

NRK Super

Hele NRK Super sin fantastiske verden samlet på ett sted. Med NRK Super på din dekoder kan barna kose seg med alle favorittene sine når som helst.

Bestilling forutsetter 12 måneders bindingstid på Norgespakken. Andre kanalpakker i tilbudet har ingen bindingstid men kan bestilles/avbestilles når som helst i ditt kundeforhold. Avbestilling av kanalpakker skjer f.o.m. den 1. i påfølgende måned. Vi inkluderer fri standard installasjon i tilbudet. Minstepris i bindingstiden er 2 890 kr. Strømmetjenesten er ikke tilgjengelig utenfor Norge.