Last ned Canal Digital-appen på mobil, nettbrett, Apple-TV, Samsung Smart TV eller strøm rett fra datamaskinen din. Sitter du med fjernkontrollen i hånda er det bare å trykke på On Demand knappen.

Sport er best når det skjer

Enten liker du det, eller så hater du det. Men de aller fleste ser på det - spesielt når det er store begivenheter med norske helter. Vi gir deg all den sporten du kan ønske deg - men husk, sport er best når det skjer.

I år, som i fjor, blir hele Eliteserien vist på MAX og Eurosport.

Fra 4. til 20. mai kjemper Norge, USA, Canada, Russland, Sverige, Finland, Tsjekkia og 11 andre nasjoner om VM-tittelen.

Filmer og serier er kanskje den beste underholdningen som finnes. Enten det er å sette seg godt til rette i sofaen og se en god film eller legge seg under dyna å titte gjennom en hel sesong av favorittserien. Vi elsker også film og serier, derfor har vi tusenvis av filmer og serier du kan strømme i Canal Digital-appen

Quantico - sesong 2

Alex og teamet står overfor sin siste kamp mot kollaboratørene på grunnlovskonvensjonen, der et nytt grunnlovstillegg truer alle amerikaneres frihet.

Stories from Norway - Sesong 1

Med «Stories from Norway» har Ylvis oppfunnet en helt ny TV-sjanger, undersøkende musikal. Binge hele sesong 1 nå!

Mother

Opplev den visuelt forbløffende psykologiske thrilleren som vil sjokkere deg og få hjertet til å løpe løpsk!

TV-kanalene er alltid tilgjengelig

Oppdatering av siste nytt, fotballkampen du ikke vil misse eller barne-TV på vei til hytta. Strømmetjenesten gir deg alltid tilgang til favorittkanalene. Med Canal Digital-appen for nettbrett og mobil kan du se favorittprogrammet hvor som helst. Har du en Apple-TV eller Samsung Smart TV kan du installere appen der også, så har du enkel tilgang til TV-abonnementet ditt på soverommet, kjøkkenet eller i kjellerstua.

Kort fortalt er strømmetjenesten TV over internett. Det betyr at du kan se TV-kanalene dine på nett gjennom vår nettside, på nettbrett og mobil med Canal Digital-appen og på din TV med vår dekoder eller Canal Digital-appen for Apple TV og Samsung Smart TV-er. I tillegg til dine TV-kanaler har vi også tusenvis av filmer og serier tilgjengelig for deg, som du kan se når og hvor du vil. Strømming er inkludert i ditt TV-abonnement. Alle våre kunder kan strømme Ukesarkiv. Hva du har tilgang til å strømme i tillegg til Ukesarkiv, er avhengig av hvilket abonnement du har.

Med Canal Digital-appen har du hele ditt TV-abonnement med deg enten du er hjemme eller borte.

Trykk på den magiske knappen på din fjernkontroll og du kommer inn i ett helt nytt innholdsunivers.

Massevis av TV-kanaler og tusenvis av filmer og serier kan du se direkte i nettleseren på desktop eller stasjonær PC/Mac