Eliteserien 2018

OBS: Siden denne artikkelen ble publisert har «Familiepakken» blitt endret til pakkene «Sport» og «Underholdning». 

Eliteserien 2018

For en spennende sesong eliteseriefotball vi har blitt servert i år!

Det ble toppkamp-thriller nærmest helt inn, med et Brann-lag som dominerte første halvdel av sesongen i én av hovedrollene. Men Rosenborg og Molde meldte seg etterhvert på, og gigantene fra Trøndelag trakk til slutt det lengste strået.

I andre siden av tabellen holdt spenningen seg på topp helt frem til aller siste runde. Det hører med til sjeldenhetene at så mange lag kjemper om å overleve i den gjeveste norske divisjonen, og at det hele skulle bli avgjort på overtid sier litt om hvor tett det har vært i årets sesong.

Men det ble altså Start og Sandefjord som skal spille OBOS-liga neste år, og Stabæk må nå ut i kvalifisering for å beholde plassen.

Rosenborg tok som nevnt gullet, etterfulgt av Molde på sølvplass og en skuffende (sett med bergenske øyne) bronsemedalje til Brann.

Et hevngjerrig Brann, spennende nyopprykkede lag – og et Rosenborg med sine helt egne utfordringer, for å nevne noe: Alt lover meget godt foran Eliteserien 2019, og vi er helt sikre på at kampen om både medaljene, og overlevelse i Eliteserien vil bli like spennende som 2018-sesongen.

Tipp og vinn

Tusen takk for et fantastisk engasjement og alle bidragene til Eliteserie-konkurransen vår! Nå følger vi spent med på utviklingen og gleder oss til å trekke en heldig vinner som får 12 måneder fri tilgang til valgfri premium sportspakke. Trekningen skjer etter 30. serierunde den 25. november 2018

fotballklubber i Eliteserien 2018
Eliteserien 2018 ser du med Eurosport.

Disse kjemper om tittelen i 2018

15. plass og nedrykk i 2018.

10. plass i 2018.

Familiefilmer fra Disney eller actionfilmer fra Paramount+. Seriemaraton med hele sesonger av kjente serier fra FOX+ eller favorittlaget ditt i Eliteserien. Med Familiepakken får du tusenvis av filmer og serier inkludert i ditt abonnement og hele Eliteserien.