Nyhet! OnePlace

OnePlace

Vår mest banebrytende dekoder noensinne. OnePlace gir deg all den TV-underholdningen du vil ha, akkurat når det passer for deg. I tillegg får et univers av apper og spill i Google Play Butikk. OnePlace forenkler all TV-underholdning med strømming, talesøk, favoritter, anbefalinger, TV-guide og Ukesarkiv. Opptaksfunksjon med harddisk.

Se alt på TV – som i dag
Få strømmet innhold og se film og serier når det passer for deg
Last ned apper og spill i Google Play Butikk
Finn innhold med talesøk eller tekstsøk
Bluetooth fjernkontroll
4K ready
Veiledende pris

Uten opptak: 1 660 kr

Med opptak: 2 620 kr

Hva er OnePlace?

Anbefales av TEK.no
«Den nye dekoderen er smaken av en ny TV-fremtid»

Vår nyeste dekoder gir deg alt på ett sted, i en ny og helhetlig brukeropplevelse: TV slik du kjenner det, film og serier du kan strømme akkurat når det passer deg og et univers av apper og spill i Google Play Butikk.

Har du bredbånd kan du nå se frem til en enklere, smartere og raskere TV-opplevelse, med alt på ett sted. Har du ikke internett, kan du bestille vår Smart HD-dekoder

Her er noen av fordelene med OnePlace

Enklere å finne det du vil se

Med direkte-TV, strømming av filmer og serier, arkiv, opptak, spill og apper samlet på ett og samme sted, får du fullstendig oversikt over alt du kan velge mellom.

Raskere med talesøk

Med OnePlace kan du søke på alt innholdet du har tilgjengelig. Skriv inn eller trykk på mikrofonen på fjernkontrollen for å bruke talesøk til å finne det du leter etter.

Bluetooth fjernkontroll

Fjernkontrollen kommuniserer med OnePlace via Bluetooth. Siden du ikke trenger å peke på dekoderen med fjernkontrollen, kan du sette den praktisk talt hvor du vil.

Smarte anbefalinger

Jo mer du bruker OnePlace, jo bedre lærer den deg å kjenne. Canal Digital jobber kontinuerlig med å gi deg de beste TV- og filmanbefalingene.

Innebygd Chromecast

OnePlace har Chromecast innebygd. Så da trenger du ingen ekstra dings for å koble mobilen, nettbrettet eller PC til TV-en. Del videoer, bilder og musikk rett til TV-en med venner og familie.

Se TV hvor og når du vil

Begynn å se en film på OnePlace, og fortsett i hengekøya, i bilen eller på hytta. Vår strømmetjeneste lar deg ta med TV-abonnementet dit du vil.

Vil du vite mer?

På kundeservice finner du brukerveiledninger, tekniske data og produktspesifikasjoner.

Gå til kundeservice