Våre kanalpakker

TV 2 Nyhetene © TV 2
TV 2 Nyhetene © TV 2

Norgespakken

Vår minste kanalpakke som gir deg det du trenger fra de norske TV-kanalene. Perfekt for deg som ser på TV av og til, og ikke ønsker så mange kanaler å velge mellom. Norgespakken er grunnpakken du må ha for å se TV fra oss, men du kan når som helst oppgradere til større kanalpakker eller bygge på med våre tilleggsabonnement.
Monsters Inc © 2016 Disney/Pixar
Monsters Inc © 2016 Disney/Pixar

Familiepakken

Vår mest populære kanalpakke – for deg som ønsker det lille ekstra. Med massevis av ekstra innhold som hele familien kan glede seg over. For å ha Familiepakken eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
Me before you © C More
Me before you © C More

C More Film og Serier

Dette er abonnementet for deg som elsker film og serier. Her får du 5 kanaler med flere tusen filmer og serier fra C More. For å ha C More Film og Serier eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
Premier League © TV 2 Sport Premium
Premier League © TV 2 Sport Premium

TV 2 Sport Premium

Elsker du engelsk fotball er TV 2 Sport Premium noe for deg. Her får du 3 kanaler med massevis av engelsk, skotsk og svensk fotball på toppnivå. For å ha TV 2 Sport Premium eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
NHL © Viasat Sport
NHL © Viasat Sport

Viasat Sport

Vil du få med deg de største og viktigste sportsbegivenhetene er Viasat Sport noe for deg. Champions League, NHL og Formel 1 er bare noe av alt det du kan glede deg over her. For å ha Viasat Sport eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
Rikstoto Direkte
Rikstoto Direkte

RiksToto Direkte

Følger du med på hestesport? Ja da bør du ha Riks Toto Direkte. Med dette tilleggsabonnementet kan du se trav- og galoppløp på direkten, kuskeintervjuer, analyser og foreløpige odds i forkant av hvert løp. For å ha RiksToto Direkte eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.

Canal Digital PLUS

Med Canal Digital Plus kan du se TV på inntil 4 steder, enten det er flere rom i huset ditt eller om det er på hytta eller i campingvognen. For å ha Canal Digital Plus eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.