Våre kanalpakker

Stjernekamp
© 2018 NRK1

Norgespakken

Norgespakken er grunnpakken som alle våre kunder har. Dette er vår minste kanalpakke og inkluderer alle de norske TV-kanalene. Med denne som basis, kan du enkelt oppgradere abonnementet ditt med andre kanalpakker som passer dine ønsker og behov. Ønsker du landets største utvalg av innhold som du kan strømme og se når du vil? Da velger du Familiepakken i tillegg. Er du en filmelsker, er CMORE film og serier en super tilleggspakke. Sportsinteresserte bør gå for TV2 Sport Premium og Viasport som tilleggspakker, mens de hesteinteresserte kan velge Rikstoto Direkte.
The Incredibles
© 2018 Disney/Pixar. The Incredibles

Familiepakken

Vår mest populære og innholdsrike pakke som gir maksimal frihet og mye å velge i for alle. Med Familiepakken får du egne barnekanaler, naturprogrammer og dokumentar, filmer og serier, i tillegg til alle kampene i Eliteserien. Du får også landets største utvalg av innhold som du kan strømme og se når det passer deg. Familiepakken velges som tillegg til Norgespakken.
Kingsman
Kingsman: The Golden Circle

C More Film og Serier

Dette er tilleggspakken for deg som elsker film og serier. Her får du 5 kanaler som til sammen byr på flere tusen filmer og serier fra C More. C More Film og Serier velges som tillegg til Norgespakken.
Premier League
© 2018 TV2 Sport Premium

TV 2 Sport Premium

TV 2 Sport Premium er tilleggspakken for deg som elsker engelsk fotball. Her kan du se over 200 direktesendte kamper fra Premier League, noe som betyr 6 direktesendte kamper per runde. De øvrige 4 kampene i hver runde vises i opptak umiddelbart etter kampslutt. Kampene er rammet inn av studiosendinger med fyldig dekning, reportasjer og intervjuer. I tillegg vises aktuelle magasinprogrammer før og etter hver runde. Med TV 2 Sport 1 får du dessuten to hovedkamper i Champions League hver runde, i tillegg til både landslagsfotball, hockey og annen sport. Fra 1. okt 2019 vil prisen på TV 2 Sport Premium øke til 499 kr/ mnd.
Champions League
© 2018 Viasport

Viasport

Viasport er kanalpakken for deg som elsker all sport. Få med deg det som skjer i Champions League, FA Cup, Formel 1, NHL og amerikansk fotball. Med denne tilleggspakken får du bli med på det største, beste og raskeste som skjer innenfor idrettsverdenen.
Rikstoto
© 2018 Rikstoto

RiksToto Direkte

RiksToto Direkte er tilleggspakken for deg som følger med på hestesport. Følg trav- og galoppløp på direkten, og få intervjuer, analyser og foreløpige odds i forkant av hvert løp. RiksToto Direkte velges som tillegg til Norgespakken.
CD Plus

Canal Digital Plus

Ønsker du å se TV i flere rom? Med Canal Digital Plus kan du bruke abonnementet ditt opptil 4 steder samtidig. Enten det er i stua, på soverommet, barnerommet, hytta eller om du er på farten, sørger vi for at du alltid har TV-underholdning fra oss tilgjengelig. Da kan alle i familien se akkurat det de vil, når de vil. Med Canal Digital Plus kan du: