Våre kanalpakker

TV 2 Nyhetene © TV 2
TV 2 Nyhetene © TV 2

Norgespakken

Vår minste kanalpakke som gir deg det du trenger fra de norske TV-kanalene. Perfekt for deg som ser på TV av og til, og ikke ønsker så mange kanaler å velge mellom. Norgespakken er grunnpakken du må ha for å se TV fra oss, men du kan når som helst oppgradere til større kanalpakker eller bygge på med våre tilleggsabonnement.
Monsters Inc © 2016 Disney/Pixar
Monsters Inc © 2016 Disney/Pixar

Familiepakken

Vår mest populære kanalpakke – for deg som ønsker det lille ekstra. Med massevis av ekstra innhold som hele familien kan glede seg over. Her får du også alle kampene i Eliteserien. For å ha Familiepakken eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
Me before you © C More
Me before you © C More

C More Film og Serier

Dette er abonnementet for deg som elsker film og serier. Her får du 5 kanaler med flere tusen filmer og serier fra C More. For å ha C More Film og Serier eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
Premier League © TV 2 Sport Premium
Premier League © TV 2 Sport Premium

TV 2 Sport Premium

Elsker du fotball er TV 2 Sport Premium noe for deg. Da kan du nemlig se alle kampene i Premier League! Du kan også se Allsvenskan, så med de tre kanalene pakken inneholder får du med deg det beste fra engelsk og svensk fotball på toppnivå. For å ha TV 2 Sport Premium eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
NHL © Viasat Sport
NHL © Viasat Sport

Viasport

Kanalpakken for deg som elsker mer enn bare fotball. Med Viasport får du med deg det største, raskeste og feteste idrettsverden har å by på.
Rikstoto Direkte
Rikstoto Direkte

RiksToto Direkte

Følger du med på hestesport? Ja da bør du ha Riks Toto Direkte. Med dette tilleggsabonnementet kan du se trav- og galoppløp på direkten, kuskeintervjuer, analyser og foreløpige odds i forkant av hvert løp. For å ha RiksToto Direkte eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.

Canal Digital Plus

Ønsker du å se TV i flere rom? Med Canal Digital Plus kan du bruke abonnementet ditt opptil 4 steder samtidig. Enten det er i stua, på soverommet, barnerommet, hytta eller om du er på farten, sørger vi for at du alltid har TV-underholdning fra oss tilgjengelig. Da kan alle i familien se akkurat det de vil, når de vil. Med Canal Digital Plus kan du: