Våre kanalpakker

TV 2 Nyhetene © TV 2
TV 2 Nyhetene © TV 2

Norgespakken

Vår minste kanalpakke som gir deg det du trenger fra de norske TV-kanalene. Perfekt for deg som ser på TV av og til, og ikke ønsker så mange kanaler å velge mellom. Norgespakken er grunnpakken du må ha for å se TV fra oss, men du kan når som helst oppgradere til større kanalpakker eller bygge på med våre tilleggsabonnement.
Monsters Inc © 2016 Disney/Pixar
Monsters Inc © 2016 Disney/Pixar

Familiepakken

Vår mest populære kanalpakke – for deg som ønsker det lille ekstra. Med massevis av ekstra innhold som hele familien kan glede seg over. For å ha Familiepakken eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
Me before you © C More
Me before you © C More

C More Film og Serier

Dette er abonnementet for deg som elsker film og serier. Her får du 5 kanaler med flere tusen filmer og serier fra C More. For å ha C More Film og Serier eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
Premier League © TV 2 Sport Premium
Premier League © TV 2 Sport Premium

TV 2 Sport Premium

Elsker du fotball er TV 2 Sport Premium noe for deg. Da kan du nemlig se alle kampene i Premier League! Du kan også se Allsvenskan, så med de tre kanalene pakken inneholder får du med deg det beste fra engelsk og svensk fotball på toppnivå. For å ha TV 2 Sport Premium eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
NHL © Viasat Sport
NHL © Viasat Sport

Viasat Sport

Vil du få med deg de største og viktigste sportsbegivenhetene er Viasat Sport noe for deg. Champions League, NHL og Formel 1 er bare noe av alt det du kan glede deg over her. For å ha Viasat Sport eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
Rikstoto Direkte
Rikstoto Direkte

RiksToto Direkte

Følger du med på hestesport? Ja da bør du ha Riks Toto Direkte. Med dette tilleggsabonnementet kan du se trav- og galoppløp på direkten, kuskeintervjuer, analyser og foreløpige odds i forkant av hvert løp. For å ha RiksToto Direkte eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.

Canal Digital Plus

Ønsker du å se TV i flere rom? Med Canal Digital Plus kan du bruke abonnementet ditt opptil 4 steder samtidig. Enten det er i stua, på soverommet, barnerommet, hytta eller om du er på farten, sørger vi for at du alltid har TV-underholdning fra oss tilgjengelig. Da kan alle i familien se akkurat det de vil, når de vil. Med Canal Digital Plus kan du: