Våre kanalpakker

Norgespakken
© 2019 TV 2

Norgespakken

Du kan se TV på 4 skjermer i tillegg til TV-en; på Apple TV 4, mobil, nettbrett, Mac og PC. Du kan se TV i Norge og i appen i EU-land! Norgespakken er grunnpakken som alle våre kunder har. Dette er vår minste kanalpakke og inkluderer alle de norske TV-kanalene. Med denne som basis, kan du enkelt oppgradere abonnementet ditt med andre kanalpakker som passer dine ønsker og behov. Ønsker du landets største utvalg av innhold som du kan strømme og se når du vil? Da velger du Familiepakken i tillegg. Er du en filmelsker, er CMORE film og serier en super tilleggspakke. Sportsinteresserte bør gå for TV2 Sport Premium og Viasport som tilleggspakker, mens de hesteinteresserte kan velge Rikstoto Direkte.
Familiepakken
© 2019 Disney

Familiepakken

Du kan se TV på 4 skjermer i tillegg til TV-en; på Apple TV 4, mobil, nettbrett, Mac og PC. Du kan se TV i Norge og i appen i EU-land! Vår mest populære og innholdsrike pakke som gir maksimal frihet og mye å velge i for alle. Med Familiepakken får du egne barnekanaler, naturprogrammer og dokumentar, filmer og serier, i tillegg til alle kampene i Eliteserien. Du får også landets største utvalg av innhold som du kan strømme og se når det passer deg. Familiepakken velges som tillegg til Norgespakken.
C More
© 2019 C More

C More Film og Serier

Du kan se se C More Film og Serier på 4 skjermer i tillegg til TV-en; på Apple TV 4, mobil, nettbrett, Mac og PC. Du kan se TV i Norge og i appen i EU-land! Dette er tilleggspakken for deg som elsker film og serier. Her får du 5 kanaler som til sammen byr på flere tusen filmer og serier fra C More. C More Film og Serier velges som tillegg til Norgespakken.
TV 2 Sport Premium
© 2019 TV 2 Sport Premium

TV 2 Sport Premium

TV 2 Sport Premium er tilleggspakken for deg som elsker fotball. Her kan du se over 200 direktesendte kamper fra Premier League, noe som betyr 6 direktesendte kamper per runde. De øvrige 4 kampene i hver runde vises i opptak umiddelbart etter kampslutt. Du får også se utvalgte kamper fra La Liga og Serie A. Kampene er rammet inn av studiosendinger med fyldig dekning, reportasjer og intervjuer. I tillegg vises aktuelle magasinprogrammer før og etter hver runde. Med TV 2 Sport 1 får du dessuten to hovedkamper i Champions League hver runde, i tillegg til både landslagsfotball, hockey og annen sport. Se sport på flere skjermer. Du kan se TV 2 Sport Premium på én skjerm i tillegg til TV-en din. Velg Apple TV 4, mobil, nettbrett, Mac eller PC. Skjermen du velger må være koblet til samme internett som TV-en (dekoderen).
Champions League
© 2018 Viasport

Viasport

Du kan se Viasport på 4 skjermer i tillegg til TV-en; på Apple TV 4, mobil, nettbrett, Mac og PC. Du kan se TV i Norge og i appen i EU-land! Viasport er kanalpakken for deg som elsker all sport. Få med deg det som skjer i Champions League, FA Cup, Formel 1, NHL og amerikansk fotball. Med denne tilleggspakken får du bli med på det største, beste og raskeste som skjer innenfor idrettsverdenen.
Rikstoto
© 2018 Rikstoto

RiksToto Direkte

RiksToto Direkte er tilleggspakken for deg som følger med på hestesport. Følg trav- og galoppløp på direkten, og få intervjuer, analyser og foreløpige odds i forkant av hvert løp. RiksToto Direkte velges som tillegg til Norgespakken.
Canal Digital Plus

Canal Digital Plus

Når du vil ha TV i flere rom eller på flere steder, velger du Canal Digital Plus. Canal Digital Plus er et rimelig tilleggsabonnement som gir frihet for alle og maks effekt av abonnementet ditt. Med Canal Digital Plus kan du: