Våre kanalpakker

Stjernekamp
© 2018 NRK1

Norgespakken

Vår minste kanalpakke med de norske TV-kanalene; Norgespakken er grunnpakken du må ha for å se TV fra oss. Med Norgespakken som basis kan du oppgradere abonnementet ditt med de kanalpakkene som i tillegg passer best for dine ønsker og behov. Vil du ha vår beste kanalpakke med landets største utvalg av innhold du kan strømme og se når du vil, da velger du Familiepakken i tillegg. Er du filmelsker velger du CMORE film og serier som tilleggspakke. Sportsinteresserte går for TV2 Sport Premium og Viasport som tilleggspakker og hesteinteresserte velger Rikstoto Direkte.
The Incredibles
© 2018 Disney/Pixar. The Incredibles

Familiepakken

Vår mest populære og innholdsrike pakke for maks frihet og mye å velge i for alle. Inkluderer landets største utvalg av innhold du kan strømme og se når du vil. Dessuten mange natur- og dokumentarkanaler. Og alle kampene i Eliteserien. Familiepakken velges som tillegg til Norgespakken.
Kingsman
Kingsman: The Golden Circle

C More Film og Serier

Dette er abonnementet for deg som elsker film og serier. Her får du 5 kanaler med flere tusen filmer og serier fra C More. For å ha C More Film og Serier eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
Premier League
© 2018 TV2 Sport Premium

TV 2 Sport Premium

Med TV 2 Sport Premium får du det beste av engelske fotball. Over 200 direktesendte kamper fra Premier League, som betyr 6 direktesendte kamper i runden. De øvrige 4 kampene vises i opptak umiddelbart etter kampslutt. Kampene er rammet inn med studiosendinger med fyldig dekning, reportasjer og intervjuer. I tillegg vises aktuelle magasinprogrammer før og etter hver runde.
Champions League
© 2018 Viasport

Viasport

Kanalpakken for deg som elsker mer enn bare fotball. Med Viasport får du med deg det største, raskeste og feteste idrettsverden har å by på.
Rikstoto
© 2018 Rikstoto

RiksToto Direkte

Følger du med på hestesport? Ja da bør du ha Riks Toto Direkte. Med dette tilleggsabonnementet kan du se trav- og galoppløp på direkten, kuskeintervjuer, analyser og foreløpige odds i forkant av hvert løp. For å ha RiksToto Direkte eller andre abonnement hos oss må du abonnere på Norgespakken også.
CD Plus

Canal Digital Plus

Ønsker du å se TV i flere rom? Med Canal Digital Plus kan du bruke abonnementet ditt opptil 4 steder samtidig. Enten det er i stua, på soverommet, barnerommet, hytta eller om du er på farten, sørger vi for at du alltid har TV-underholdning fra oss tilgjengelig. Da kan alle i familien se akkurat det de vil, når de vil. Med Canal Digital Plus kan du: